Cum vrea sa ne fure guvernul Ungariei fotbalistii din Romania

Dupa cum se stie, premierul maghiar, Viktor Orban, a jucat fotbal in tineretea sa, fiind insa un jucator mediocru. Chinuit probabil de nostalgie si de lipsa de realizari din scurta sa cariera de fotbalist, Viktor Orban si-a facut pe banii statului maghiar, o academie de fotbal in localitatea natala: Academia de Fotbal Orban. Un fel de Academia Hagi dar fara Hagi si mai ales…. fara tinerele talente de la actuala echipa de Liga I a academiei a lui Hagi, echipa care a demonstrat in aceste ultime etape in Romania ca este revelatia sezonului.

Cum vrea sa ne fure guvernul Ungariei fotbalistii din Romania

Cu toti banii bagati in Academia de fotbal din orasul natal al lui Viktor Orban, aceasta academie se prezinta in continuare la acelasi nivel, unul submediocru. Astfel s-a ajuns ca guvernul maghiar sa caute solutia in Romania, propunandu-si sa investeasca 4 milioane de euro anual in Miercurea Ciuc, la o echipa de liga a treia: FC Miercurea-Ciuc – FK CsikSzereda, sperand sa gaseasca vreun viitor Puskas.

Cum secuii din Miercurea Ciuc au multi dintre ei si cetatenia maghiara, nu va fi nici o problema pentru nationala de fotbal a Ungariei sa-i convoace daca se vor dovedi talentati. Autoritatile ungare au decis sa preia o echipa din Romania si s-o promoveze in esaloanele superioare ale fotbalului romanesc, fiind decisa sa investeasca sume uriase pentru a-si atinge acest scop. Astfel ca din aceasta toamna, FC Miercurea-Ciuc/ FK CsikSzereda, va fi sponsorizata de catre guvernul de la Budapesta.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

foto: FC M-Ciuc – FK CsikSzereda

Note: ioncoja.ro

[tp_product id=”204318108″ feed=”2449″]

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Mesajul unui fost membru PNL a ajuns viral: "Draga PNL! Sa va fie rusine!"

mar sept. 29 , 2015
Un fost membru al Partidului National Liberal, Raul Ștefan Ambruș, a postat pe Facebook un mesaj naucitor pentru fostul sau partid. Scrisoarea deschisa pe care a postat-o tanarul a devenit foarte repede virala pe reteaua de socializare, avand un mesaj extrem de critic la adresa politicii actuale a Partidului National Liberal […]
Unde am fost în ultimii 25 de ani??? MAFIA POLITICA

Poate vă place și:

libris.ro