Mesajul unui fost membru PNL a ajuns viral: “Draga PNL! Sa va fie rusine!”

Un fost membru al Partidului National Liberal, Raul Ștefan Ambruș, a postat pe Facebook un mesaj naucitor pentru fostul sau partid. Scrisoarea deschisa pe care a postat-o tanarul a devenit foarte repede virala pe reteaua de socializare, avand un mesaj extrem de critic la adresa politicii actuale a Partidului National Liberal (PNL) si disfunctionalitatilor tot mai evidente dintre membrii vechiului PNL si cei proveniti din PDL.

Mesajul unui fost membru PNL a ajuns viral: “Draga PNL! Sa va fie rusine!”

“Vă scriu,un fost alegător a PNL-ului care a apucat al 139 lea an îaninte de febra portocalie care a măcinat 139 ani de muncă în folosul comuntății.

Sunteți bufonii României!Asta ați ajuns!Erați cineva,oamenii se uitau cu respect la voi,Europa se uita cu respect la voi.Și astăzi?Astăzi ce-ați făcut?

Dacă v-ați fi făcut de râs doar pe voi,mă uitam la voi cu milă!Acum trebuie să mă uit la voi cu silă!

Vă spuneam că europenii se uitau la voi cu încredere!Ș noi,românii!PNL era portița către Europa,iar voi astăzi,ne-ați îndepărtat mai degrabă către Orientul Mijlociu.

PNL-ul nu mai e partidul stabil care a dus la căderea guvernului Boc.Și nu mai e nici partidul stabil care a votat demiterea președintelui.Acest partid,PNL-ul de astăzi,NU este unit!N-aveți guvern pentru că așteptați ca Ponta să cadă ca să vă mezeiliți între voi!

Trăiți în întunericul Democrat Liberal iar dacă ar avea ocazia să pice Ponta,voi o să vă mâncați între voi,iar dintr-un guvern cât de cât stabil,am beneficia de un guvern lipsit de identitate politică și de rațiune.

PNL-ul de astăzi NU poate contribui cu nimic în plus la criza refugiaților pentru că NU AVEȚI CUVÂNT!

Vă fac o invitație,dragul meu PNL,de dragul vremurilor,vă invit să fiți una cu puterea!Votați proiectele bune PSD și adăugați proiectele incomplete!Dacă Rusia și America pot călca peste orgolii pentru soluționarea unei probleme umanitare globale,voi nu puteți?

Domnule Ponta,singur v-ați adus și ne-ați adus în această situație rușinoasă!Guvernul ăsta putea rezista foarte bine fără dumneavoastră premier,cel târziu din clipa în care ați pierdut alegerile prezidențiale!Ați pierdut aegerile prezidențiale pentru că ne-ați pierdut pe noi!

Ne-ați pierdut pe noi pentru că ne-ați înșelat!Dacă ăsta nu e motiv suficient pentru a demisiona de bună voie,atunci meritați această judecată chiar dacă motivele invocate sunt total irelevante sau prost expuse!

În concluzie ca să n-o mai lungesc,nici unul nu aveți dreptul moral să ne reprezentați și vă urez să plecați toți ca să nu vă mai disprețuiesc sau să vă mai compătimesc pe vre-unul dintre voi că nu meritați!”, a postat Raul Ștefan Ambruș pe contul sau de Facebook

 

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

 

[tp_product id=”194134323″ feed=”396″]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Poporul român nu se lasa. Poporul român lupta.

mie sept. 30 , 2015
Poporul român nu se lasa. Poporul român lupta. O familie de icoana din Zabala, echipa noastra de la Doboi si doamna Flori.A ciocanit la usa mea o poveste, o poveste adevarata cu români, cu Români pentru Români: parintele Antonie Pintrijel si sotia dumnealui, Alexandra. O familie de români din Zabala, judetul Covasna, […]
Poporul român nu se lasa. Poporul român lupta., foto: Mihai Tirnoveanu

Poate vă place și:

libris.ro