RSS

La 21 octombrie 1940 o comisie m…

Pe data de 21 octomb…

Bolșevism la Iași sub masca femi…

Aceleași feministe c…

USR este un partid de infractori…

Spre deosebire de "a…

Noi încercări de intimidare a pr…

"Nu se lasă, merge î…

Ce se urmărește de fapt? Anihila…

"În august la CNCD, …

„Purtătorul de geantă al lui Mir…

În urmă cu câțiva an…

FAO: Sunt necesari pași importan…

Sunt necesari pași i…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Ion Coja: “Sa punem in locul lui Ion C. Bratianu un monument care sa semnifice chiar mult mai mult decat putea sa semnifice acea statuie distrusa de fiii intunericului! Punem o cruce!”

Print Friendly, PDF & Email

Dupa cum stiti, pana la inceputul anilor 50, in Piata Universitatii era monumentul lui Ion C. Brătianu, marele politician, marele nationalist pasoptist. Comunistii, mai exact spus kominternistii din PCR, nu aveau nimic comun cu ceea ce putea sa semnifice pentru orice roman monumentul celui care a generat dinastia Bratienilor, dinastie de prim-ministri care au facut pentru Romania mai mult chiar decat dinastia regilor din aceeasi perioada, Hohenzollernii!

Kominternistii care au demolat si dat la topit statuia lui Ion C. Bratianu nu aveau nimic comun cu idealurile Bratienilor!… I-au deranjat pe bolsevici acele idealuri? I-a deranjat pe cominternisti ce putea sa semnifice statuia unui Bratianu pentru orice roman?! Atunci hai sa punem in locul lui Ion C. Bratianu un monument care sa semnifice chiar mult mai mult decat putea sa semnifice acea statuie distrusa de fiii intunericului! Punem o cruce! Crucea! A carei simbolistica include si simbolistica unui monument dedicat Bratienilor, dedicat unui erou al Neamului.

Cu alte cuvinte, prin ridicarea Crucii punem la loc monumentul lui Bratianu, semnificatiile acestuia, prezente toate in buchetul mult mai cuprinzator de semnficatii pe care le va purta Crucea de la Universitate, Crucea lui Ilieș!…

Sursa: ioncoja.ro

 

Nota noastra: Vrem sa facem cunoscut faptul ca prin ilustrarea acestui articol cu fotografia lui Ion C. Bratianu, alaturi de care este vizibila si sigla PNL, nu facem nicidecum propaganda in sprijinul Partidului National Liberal din Romania. NU! Noi consideram acest partid ca fiind unul plin de tradatori de tara si care s-a indepartat total de valorile nationale si de doctrina promovata de I.C. Bratianu, transformandu-se intr-un partid antinational. 

Noi consideram ca la acest moment, continuatorul adevarat al Partidului NATIONAL Liberal istoric, este mai degraba Partidul National Liberal din Republica Moldova, un partid care lupta pentru unitatea si pentru apararea intereselor poporului roman, si nu tagma jefuitorilor si a tradatorilor de tara si de neam din actualul PNL din Romania.

 

[tp_product id=”194133929″ feed=”396″]

Comentarii

comentarii

shop.yellowstore.ro
Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
evomag.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Comodo SSL