Germania: femeie aflata in a 8-a luna de sarcina batuta de refugiati pentru ca avea CRUCE la gat!

Presa germana ataca tarile care nu doresc cote obligatorii de imigranti. Dar de datoriile Germaniei catre Romania oare ce se mai aude?, foto: captura youtube

Germania:o  femeie aflata in a 8-a luna de sarcina a fost batuta de catre refugiatii musulmani pentru ca avea CRUCE la gat! Teroarea raspandita de asa zisii refugiati din Germania intrece orice limite, starnind oroare printre germani. Un nou atac de o rara salbaticie a avut loc in preajma unui supermarket din Germania, acolo unde o femeie gravida aflata in cea de-a opta luna de sarcina a fost atacata de catre un grup de refugiati musulmani pentru ca purta o cruce la gat.

Tanara insarcinata, in varsta de 25 de ani, se afla la cumparaturi impreuna cu sotul ei, cand la un moment dat cei doi s-au intersectat cu un grup de imigranti algerieni care i-au atacat, relateaza US World Report.

Cei doi tineri casatoriti se indreptau catre un supermarket REWE, cand in fata lor le-a iesit un grup de zece imigranti de origine algeriana. Algerienii au vazut cruciulita de la gatul femeii si au inceput s-o injure, apoi l-au atacat pe sotul acesteia si l-au lovit cu o sticla in cap, dupa care au batut-o si pe femeie.

Din intregul grup de atacatori, politia germana a reusit sa aresteze un singur agresor, restul reusind sa fuga si sa se faca nevazuti.

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns