Site icon Glasul.info

Mesajul unui fost membru PNL a ajuns viral: “Draga PNL! Sa va fie rusine!”

Unde am fost în ultimii 25 de ani??? MAFIA POLITICA

Unde am fost în ultimii 25 de ani??? MAFIA POLITICA

Un fost membru al Partidului National Liberal, Raul Ștefan Ambruș, a postat pe Facebook un mesaj naucitor pentru fostul sau partid. Scrisoarea deschisa pe care a postat-o tanarul a devenit foarte repede virala pe reteaua de socializare, avand un mesaj extrem de critic la adresa politicii actuale a Partidului National Liberal (PNL) si disfunctionalitatilor tot mai evidente dintre membrii vechiului PNL si cei proveniti din PDL.

Mesajul unui fost membru PNL a ajuns viral: “Draga PNL! Sa va fie rusine!”

“Vă scriu,un fost alegător a PNL-ului care a apucat al 139 lea an îaninte de febra portocalie care a măcinat 139 ani de muncă în folosul comuntății.

Sunteți bufonii României!Asta ați ajuns!Erați cineva,oamenii se uitau cu respect la voi,Europa se uita cu respect la voi.Și astăzi?Astăzi ce-ați făcut?

Dacă v-ați fi făcut de râs doar pe voi,mă uitam la voi cu milă!Acum trebuie să mă uit la voi cu silă!

Vă spuneam că europenii se uitau la voi cu încredere!Ș noi,românii!PNL era portița către Europa,iar voi astăzi,ne-ați îndepărtat mai degrabă către Orientul Mijlociu.

PNL-ul nu mai e partidul stabil care a dus la căderea guvernului Boc.Și nu mai e nici partidul stabil care a votat demiterea președintelui.Acest partid,PNL-ul de astăzi,NU este unit!N-aveți guvern pentru că așteptați ca Ponta să cadă ca să vă mezeiliți între voi!

Trăiți în întunericul Democrat Liberal iar dacă ar avea ocazia să pice Ponta,voi o să vă mâncați între voi,iar dintr-un guvern cât de cât stabil,am beneficia de un guvern lipsit de identitate politică și de rațiune.

PNL-ul de astăzi NU poate contribui cu nimic în plus la criza refugiaților pentru că NU AVEȚI CUVÂNT!

Vă fac o invitație,dragul meu PNL,de dragul vremurilor,vă invit să fiți una cu puterea!Votați proiectele bune PSD și adăugați proiectele incomplete!Dacă Rusia și America pot călca peste orgolii pentru soluționarea unei probleme umanitare globale,voi nu puteți?

Domnule Ponta,singur v-ați adus și ne-ați adus în această situație rușinoasă!Guvernul ăsta putea rezista foarte bine fără dumneavoastră premier,cel târziu din clipa în care ați pierdut alegerile prezidențiale!Ați pierdut aegerile prezidențiale pentru că ne-ați pierdut pe noi!

Ne-ați pierdut pe noi pentru că ne-ați înșelat!Dacă ăsta nu e motiv suficient pentru a demisiona de bună voie,atunci meritați această judecată chiar dacă motivele invocate sunt total irelevante sau prost expuse!

În concluzie ca să n-o mai lungesc,nici unul nu aveți dreptul moral să ne reprezentați și vă urez să plecați toți ca să nu vă mai disprețuiesc sau să vă mai compătimesc pe vre-unul dintre voi că nu meritați!”, a postat Raul Ștefan Ambruș pe contul sau de Facebook

 

Glasul.info

 

[tp_product id=”194134323″ feed=”396″]
Exit mobile version