RSS

Increderea in Facebook incepe sa…

Increderea in Faceboo…

Cum s-a rezolvat incidentul de l…

Cum s-a rezolvat inci…

Rauri de lacrimi de crocodil au …

Rauri de lacrimi de c…

Fostul şef SPP: "Cel mai grav mi…

Fostul şef SPP: "Cel …

Lui Iohannis si Dragnea li se se…

Lui Iohannis si Dragn…

CCR a constatat ca legea infiint…

CCR a constatat ca le…

Un român din Transilvania a bine…

Un român din Transilv…

Gelu Vișan: "Este pentru prima d…

Gelu Vișan: "Este pen…

Generalul Dumitru Iliescu: "Daca…

Generalul Dumitru Ili…

Provocare! Gest sfidator cu stea…

Provocare! Gest sfida…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Iurie Chirinciuc: “Trenul „Unirea” va efectua cursa Chișinău – Iași”

La 30 septembrie, Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor din Republica Moldova a lansat cursa feroviară Chișinău-Iași (Stația Socola) – un proiect despre care s-a tot vorbit ani în șir și care a fost realizat de către noua echipă a Ministerului, în mai puțin de o lună. Cursa de tren Chișinău-Iași este mai mult decât o simplă investiție în transportul feroviar, deoarece acest proiect are implicații directe, nu doar în turism, ci și în educație, cultură și în procesul de integrare europeană.

Iurie Chirinciuc: “Trenul „Unirea” va efectua cursa Chișinău – Iași”

Când spun aceste lucruri mă gândesc, în primul rând, la miile de elevi, studenți, masteranzi și doctoranzi, care învață în România și pentru care Ministerul Transporturilor, face tot efortul ca să le ofere posibilitatea să vină mai des acasă.

Trenul Chișinău -Iasi UNIREA.ÎNTÎLNIRE EMOȚIONALĂ LA UNGHENI.

Posted by Iurie Chirinciuc on 29 Septembrie 2015

La solicitarea deputaților liberali din Parlamentul Republicii Moldova și din inițiativa mea de Ministru al Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, studenți din învățământul de stat și din învățământul privat acreditat vor beneficia de reduceri de 20-25 % la biletele de călătorie, pe care le vor putea achiziționa on-line.

libris.ro

Este important de menționat, că lansarea acestei curse de tren este o continuitate logică a angajamentelor pe care mi le-am asumat, împreună cu Ministrul Transporturilor din România, Iulian Matache, la întrevederea de nivel înalt, din 8 septembrie 2015, în cadrul căreia s-au pus bazele cooperării practice.

Ceva mai târziu, la 28 septembrie, Directorul General al CFM, Iurie Topală, s-a întâlnit cu Directorul General al „CFR” SA, Dan Marian Costescu și au semnat Convenția între Î.S. „Calea Ferată din Moldova” și Compania Națională de Căi Ferate „CFR” SA, cu privire la reglementarea traficului feroviar de frontieră. (…)

Trenul „Unirea” și unirea simbolică din 30 septembrie 2015, este rezultatul dialogului cu echipa dlui Ministru Iulian Matache și cu alți parteneri din România, dialog ce inspiră încrederea că vom continua să implementăm cu succes și alte proiecte importante de transport și infrastructură.

Diplomatul român Nicolae Titulescu spunea că: „sentimentul de încredere este condiția esențială a oricărei munci productive”. Or, în relațiile actuale, moldo-române, încrederea este mai mult decât un sentiment, este o certitudine!

 

Sursa: Iurie Chirinciuc  &  www.chirinciuc.md

 

Nota noastra: De oameni ca domnul Iurie Chirinciuc, actualul Ministru al Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor al Republicii Moldova avem nevoie pentru a grabi UNIREA dintre Romania si Republica Moldova! Bravo, un om care nu se teme de cuvinte si spune fix ceea ce gandeste cu adevarat despre unionism.

 
UNIREA este mai aproape, deja se simte in aer! Se aude odata cu glasul rotilor de tren!

 

 


Articolele publicate de catre Glasul.info pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si numai cu citarea sursei prin link activ. Preluarea integrala a articolelor poate fi facuta numai in baza unui acord scris din partea Glasul.info.

Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!


loading...

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...
Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline
Citește articolul precedent:
Poporul român nu se lasa. Poporul român lupta., foto: Mihai Tirnoveanu
Poporul român nu se lasa. Poporul român lupta.

Poporul român nu se lasa. Poporul român lupta. O familie de...

Unde am fost în ultimii 25 de ani??? MAFIA POLITICA
Mesajul unui fost membru PNL a ajuns viral: “Draga PNL! Sa va fie rusine!”

Un fost membru al Partidului National Liberal, Raul Ștefan Ambruș, a...

Cum vrea sa ne fure guvernul Ungariei fotbalistii din Romania, foto: C M-Ciuc - FK CsikSzereda
Cum vrea sa ne fure guvernul Ungariei fotbalistii din Romania

Dupa cum se stie, premierul maghiar, Viktor Orban, a jucat...

Închide