RSS

Provocare! Gest sfidator cu stea…

Provocare! Gest sfida…

Rusinos! Cui i-au amplasat statu…

Rusinos! Cui i-au amp…

Tarile Baltice sar in apararea P…

Tarile Baltice sar in…

Toxicitatea lui Emil Boc inca se…

Toxicitatea lui Emil …

Bataie de joc la Carei! Parcul d…

Bataie de joc la Care…

Emotionant! Imnul românilor din …

Emotionant! Imnul rom…

Românii din Carei cunosc "greuta…

Românii din Carei cun…

Si totusi ce sarbatoresc cu adev…

Si totusi ce sarbator…

Liviu Plesoianu cere judecarea p…

Liviu Plesoianu cere …

Pentru o zi, Măgura Ilvei a deve…

Pentru o zi, Măgura I…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

GRUPUL PENTRU ROMÂNIA (GpR) cere desfiinţarea Fondului PROPRIETATEA

COMUNICAT

GRUPUL PENTRU ROMÂNIA (GpR) cere desfiinţarea Fondului PROPRIETATEA, prin abrogarea tuturor actelor normative prin care a fost înfiinţat şi pe baza cărora funcţionează acest fond de investiţii.

GpR solicită actualelor autorităţi ale statului român să recupereze capitalul în valoare de peste 4 miliarde de euro care a fost furat de la poporul român prin crearea acestui fond de investiţii şi trecut în proprietatea privată a unor grupuri de interese transnaţionale.
Fondul PROPRIETATEA a fost creat în baza Legii nr. 247/2005, lege adoptată prin asumarea răspunderii, cu sprijinul majorităţii parlamentare constituită de Alianţa DA (PDL şi PNL).

Oficial, Fondul Poprietatea a fost infiinţat pentru despăgubirea proprietarilor desposedaţi abuziv de regimul comunist. În realitate, Fondul a fost transformat într-un instrument de jefuire a poporului român de o însemnată parte a capitalului acumulat în aşa-zisa proprietate socialistă, a întregului popor.

Prin Hotărârea Guvernului nr.1481/2005, Fondul PROPRIETATEA a devenit proprietar asupra a 15-25% din capitalul companiilor energetice si de transport unde Statul Roman fusese făcut actionar prin Legea 15/1990: Petrom, Romgaz, Hidroelectrica, Transelectrica, Transgaz si toate societatile de transport, distributie si furnizare de electricitate, etc. La care se adaugă Poşta Română, Aeroportul Bucureşti, Administraţia Porturilor Maritime şi multe altele.

Practic, cine controleaza Fondul Proprietatea controleaza toate aceste companii, cele mai multe de importanta strategica pentru Romania.

Ulterior, tot felul de “investitori strategici”, cu tot felul de falsuri, cu complicitatea Agenţiei Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, ANRP, dar şi a multor instanţe judecătoreşti, au devenit proprietarii Fondului PROPRIETATEA, în final, acest Fond ajungâd să fie controlat de către miliardarul Paul Singer, unul dintre cei mai mari rechini financiari transnaţionali.
GpR solicită actualelor autorităţi ale statului român să recupereze nu numai capitalul în valoare de peste 4 miliarde de euro furat prin Fondul PROPRIETATEA, ci tot capitalul de care poporul român a fost deposedat prin Legea 15/1990 şi actele normative adoptate în baza acestei legi neconstituţionale.

Dacă actualele autorităţi ale statului român vor rămâne surde la solicitările noastre, nu ne rămâne decât să încredinţăm aceste solicitări noului stat român, cel care va fi creat prin adoptarea Constituţiei Cetăţenilor, dar actualele autoritaţi vor trebui să răspundă pentru prejudiciile provocate, între timp, poporului român, nu numai politic, ci şi material şi penal.

9.03.2016

apiland.ro

Sursa: Constantin Cojocaru


Articolele publicate de catre Glasul.info pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si numai cu citarea sursei prin link activ. Preluarea integrala a articolelor poate fi facuta numai in baza unui acord scris din partea Glasul.info.

Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!


loading...

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...
Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline
Citește articolul precedent:
Mai multi deputati din Republica Moldova au protestat in fata ambasadei Federatiei Ruse de la Chisinau
Mai multi deputati din Republica Moldova au protestat in fata ambasadei Federatiei Ruse de la Chisinau

Deputatii PL, Ion Apostol, Alina Zotea, Roman Boțan, Valerian Bejan...

Bogdan Diaconu: "Legea 217 este un atentat la libertatea de opinie", foto: captura TV Romania TV
Bogdan Diaconu: “Solicit demisia ministrului Agriculturii!”

Solicit demisia ministrului Agriculturii Ca urmare a analizelor Institutului Cantacuzino...

Romanii cer tot mai insistent nationalizarea OMV Petrom!, foto: captura B1 TV
Romanii cer tot mai insistent nationalizarea OMV Petrom!

Fiindca austriecii de la OMV nu si-au respectat contractul semnat...

Închide