libris.ro

GRUPUL PENTRU ROMÂNIA (GpR) cere desfiinţarea Fondului PROPRIETATEA

GRUPUL PENTRU ROMÂNIA (GpR) cere desfiinţarea Fondului PROPRIETATEA

COMUNICAT

GRUPUL PENTRU ROMÂNIA (GpR) cere desfiinţarea Fondului PROPRIETATEA, prin abrogarea tuturor actelor normative prin care a fost înfiinţat şi pe baza cărora funcţionează acest fond de investiţii.

GpR solicită actualelor autorităţi ale statului român să recupereze capitalul în valoare de peste 4 miliarde de euro care a fost furat de la poporul român prin crearea acestui fond de investiţii şi trecut în proprietatea privată a unor grupuri de interese transnaţionale.
Fondul PROPRIETATEA a fost creat în baza Legii nr. 247/2005, lege adoptată prin asumarea răspunderii, cu sprijinul majorităţii parlamentare constituită de Alianţa DA (PDL şi PNL).

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Oficial, Fondul Poprietatea a fost infiinţat pentru despăgubirea proprietarilor desposedaţi abuziv de regimul comunist. În realitate, Fondul a fost transformat într-un instrument de jefuire a poporului român de o însemnată parte a capitalului acumulat în aşa-zisa proprietate socialistă, a întregului popor.

Prin Hotărârea Guvernului nr.1481/2005, Fondul PROPRIETATEA a devenit proprietar asupra a 15-25% din capitalul companiilor energetice si de transport unde Statul Roman fusese făcut actionar prin Legea 15/1990: Petrom, Romgaz, Hidroelectrica, Transelectrica, Transgaz si toate societatile de transport, distributie si furnizare de electricitate, etc. La care se adaugă Poşta Română, Aeroportul Bucureşti, Administraţia Porturilor Maritime şi multe altele.

Practic, cine controleaza Fondul Proprietatea controleaza toate aceste companii, cele mai multe de importanta strategica pentru Romania.

Ulterior, tot felul de “investitori strategici”, cu tot felul de falsuri, cu complicitatea Agenţiei Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, ANRP, dar şi a multor instanţe judecătoreşti, au devenit proprietarii Fondului PROPRIETATEA, în final, acest Fond ajungâd să fie controlat de către miliardarul Paul Singer, unul dintre cei mai mari rechini financiari transnaţionali.
GpR solicită actualelor autorităţi ale statului român să recupereze nu numai capitalul în valoare de peste 4 miliarde de euro furat prin Fondul PROPRIETATEA, ci tot capitalul de care poporul român a fost deposedat prin Legea 15/1990 şi actele normative adoptate în baza acestei legi neconstituţionale.

Dacă actualele autorităţi ale statului român vor rămâne surde la solicitările noastre, nu ne rămâne decât să încredinţăm aceste solicitări noului stat român, cel care va fi creat prin adoptarea Constituţiei Cetăţenilor, dar actualele autoritaţi vor trebui să răspundă pentru prejudiciile provocate, între timp, poporului român, nu numai politic, ci şi material şi penal.

9.03.2016

Sursa: Constantin Cojocaru

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info