RSS

Dezrobirea sufletească a românil…

V-ați întrebat vreod…

Deputatul Daniel Gheorghe: Probl…

"Un alt monstru sub-…

Un diplomat de carieră sibian de…

Deși au existat voci…

Lansare de carte la Baia Mare pe…

Miercuri, 21 august …

România nu are voie să aibă un a…

Deși românii ar fi t…

"Societatea deschisă" te vrea pr…

Aproape toate ploșni…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Minciuni si propaganda antiromaneasca in presa din Marea Britanie

Print Friendly, PDF & Email

In urma cu putin timp, romanii s-au confruntat cu serie de minciuni si o propaganda profund antiromaneasca in presa din Marea Britanie. Publicatia britanica Daily Mail susținea ca “pentru fiecare 1000 de romani din Londra, 183 sunt arestați”. In timp ce numarul romanilor arestați este de aproximativ 800, se presupune ca numarul total al romanilor din Londra este in jur de 4300 de persoane … De fapt, in realitate, exista mai mult de 60.000 de romani in Londra.

Minciuni si propaganda antiromaneasca in presa din Marea Britanie

Deci, in realitate, pentru fiecare 1.000 de romani in Londra, doar 13 au fost arestați, care – potrivit cifrelor prezentate de Daily Mail (“26 de britanici la 1000 sunt arestați in Londra”) – este jumatate din rata de arestare pentru britanici.

Inutil sa spun ca “arestat” este diferit de “condamnat” sau “inchis/incarcerat” și, in multe cazuri, aceeași persoana a fost arestata de mai multe ori. O simpla verificare a identitatii ar putea deveni un “arestat”, daca persoana este invitata la postul de poliție și inregistrata in baza de date.

Constatam astfel ca statisticile au fost umflate exgerat de catre presa din Marea Britanie, iar campaniile agresive antiromanesti facute de catre britanici nu fost deloc intemeiate. Odata cu ridicarea restrictiilor de pe piata libera a fortei de munca, Marea Britanie nu a fost invadata de catre valuri de milioane de romani si bulgari asa cum se temeau britanicii.

Ion Jinga, fostul ambasador al Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord intre anii 2008 si 2015, ajuns intre timp Ambasador extraordinar si plenipotentiar, Reprezentant Permanent al Romaniei la Organizația Națiunilor Unite in New York, descrie intr-un articol publicat in huffingtonpost.co.uk, minciuna grosolana a propagandei antiromanesti din presa britanica.

 

[tp_product id=”194108678″ feed=”396″]

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
sibello.net

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Comodo SSL