IAR DESPRE TALHARII CRIMINALI CE STAPANESC ROMANIA

Iertati-ma, va rog, pentru duritatea cuvintelor, insa durerea pe care o am este prea mare. Pe de-o parte, vad oameni care traiesc de azi pe maine. Vad oameni care lupta din greu sa gaseasca incaltaminte de iarna copiilor, sa le puna ceva pe masa. Vad oameni care muncesc, in tara sau in strainatate, ca niste sclavi. Si vad… pe unii, pe care nu-i pot numi oameni, care din posturile lor bine platite, din apartamente si vile luxoase – adesea fara copii sau doar cu unul – jupoaie piele de pe cetatean. Cu un real sadism, cu o lipsa de umanitate cutremuratoare. Iertati-ma, dar plang de durere cand vad asa ceva!

IAR DESPRE TALHARII CRIMINALI CE STAPANESC ROMANIA

Tovarasii bolsevico-capitalisti de la Ministerul de Finante au dat un raspuns la intrebarile despre CASS (contributia pentru asigurarile de sanatate) puse de revista “Capital”. (http://m.capital.ro/verdict-finante-cass-e-obligatorie-pent…).

Acest minister care teoretic este in slujba cetateanului roman, aceasta parte a statului care isi spune roman, da un raspuns care dovedeste o bestialitate totala, o atitudine cel putin sub-umana si care prezinta publicului un sistem statal TALHAR, dusman al cetateanului. Un sistem capusa, un parazit murdar care este in stare de orice pentru a stoarce cat mai multi bani oamenilor. Carora, in contra-partida, nu le ofera nici macar a mia parte din ceea ce este OBLIGAT, prin lege, sa le ofere.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Concret, in acest caz, este vorba, printre altele, despre urmatoarele afirmatii:

1. “Dobandirea calitații de asigurat nu este opționala și nici nu este condiționata de realizarea veniturilor”

2. “in prezent, persoanele care nu realizeaza venituri și care nu se incadreaza in categoriile de persoane exceptate de la plata contributiei sau in categoriile de persoane pentru care plata contributiei se suporta din alte surse au obligatia sa se asigure si sa plateasca CASS”

Cititi bine aceste afirmatii. Amanuntele juridice din raspunsul dat de Ministerul Finantelor le puteti gasi pe pagina revistei “Capital”. Toate dezvaluie acelasi lucru: lupta sistematica si prelungita data de Ministerul Finantelor si alte organe ce exprima politicul asa-zis romanesc de a impune cele doua idei.

Nu o sa incep de la a intreba ce fel de CASS au platit si platesc imigrantii pe care cica suntem obligati sa-i primim din surplusul Imperiului German zis Uniunea Europeana. Fac doar o aluzie la aceasta posibila abordare.

Insa nu pot sa nu ma intreb, ca om ce cunoaste taranul sarac – fie el alcoolic sau nu, credincios ori necredincios, roman sau ungur sau hutul, catolic sau ortodox etc. Nu pot sa nu ma intreb, ca om ce cunoaste orasanul sarac, bietul locuitor al cutiilor de beton, cu sau – prea des! – fara incalzire, cu sau – prea des! – fara apa curenta. Nu pot sa nu ma intreb, stiind cat se chinuie, cat muncesc, pana se rupe ceva in ei, atatia parinti si bunici sa-si creasca copiii.

Nu pot sa nu ma intreb:

Ce fel de satana care se pretinde om poate cere taxe si impozite de la cei fara venituri?

Ce monstru inuman, ce faptura grotesca, ce aratare poate sa vina si sa spuna, cu seninatate, ca o taxa, oricare ar fi ea, ca un impozit, oricare ar fi el, este obligatoriu a fi platit, luna de luna si an de an, de catre cei care nu au venituri?

ACESTIA SUNT CEI PE CARE I-ATI VOTAT IN ALEGERI!Acestia sunt oamenii partidelor politice!Ca isi spun de dreapta sau de stanga, iata-i, la jefuitul nostru stiu sa fie impreuna. Nu am cuvinte sa-mi exprim durerea.

 

 

[tp_product id=”194127407″ feed=”396″]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Minciuni si propaganda antiromaneasca in presa din Marea Britanie

joi oct. 8 , 2015
In urma cu putin timp, romanii s-au confruntat cu serie de minciuni si o propaganda profund antiromaneasca in presa din Marea Britanie. Publicatia britanica Daily Mail susținea ca “pentru fiecare 1000 de romani din Londra, 183 sunt arestați”. In timp ce numarul romanilor arestați este de aproximativ 800, se presupune ca […]
Minciuni si propaganda antiromaneasca in presa din Marea Britanie

Poate vă place și:

libris.ro