Cumpara produse romanesti ! #Saptamana 10 : Ferma Lacto Vest din Curtici

Am hotarat sa pornim o campanie prin care sa-i facem pe romani sa inteleaga cat de important este sa cumpere produse romanesti si cum vor imbunatati astfel atat economia locala si vor salva in acelasi timp si locurile de munca ale unor romani. Sa cumparam produse de folosința romanești și sa incercam sa le promovam pe cele bune.

Vom incerca sa promovam macar cate un produs 100% romanesc in fiecare saptamana. De aceea va rugam pe fiecare dintre voi care cititi aceste randuri sa ne recomandati diferiti producatori romani, indiferent de cat de marunte sau nesemnificative par lucrurile pe care acestia le produc. Noi vom incerca sa-i promovam pe fiecare.

Cumpara produse romanesti ! #Saptamana 10 : Ferma Lacto Vest din Curtici, Arad

Mesaj pentru ardelenii din regiunea Aradului : Una dintre cele mai moderne si mai de succes ferme din tara se afla la Curtici, Arad. Produsele sunt de calitate si la preturi destul de convenabile. Nu ezitati sa cumparati produsele lor, sunt produse intr-o ferma 100% romaneasca.

In timp ce in restul tarii s-au distrus toate fermele construite pe vremea comunismului, aici ferma nu doar ca a fost pastrata ci si dezvoltata la standarde europene, cu utilaje moderne si cu salarii de invidiat pentru muncitorii de la ferma.

Deci, se poate si in Romania! Numai sa fie si vointa!

Una dintre cele mai de succes ferme romanesti se afla la Curtici in Judetul Arad. Nu ezitati sa le cumparati produsele, sunt romanesti si de calitate. In plus, veti ajuta si economia locala.

“Marți, 13 Octombrie, lansam cea mai mare oportunitate pentru consumatorii de lapte din Arad. Ferma Lacto Vest din Curtici, altfel spus, Ferma anului 2015, lanseaza primele 3 automate de lapte proaspat muls direct din ferma. Va așteptam sa gustati din laptele muls la ferma din județul nostru, lapte de la vaci romanești. Trebuie sa susținem agricultura locala pentru a ne dezvolta noi ca județ. Automatele funcționeaza 24/24 ore, așadar nu ezitați, piața Miorița, Piața Alfa si piața Catedralei (P-ta Mare), ca punct de Reper, toate automatele sunt plasate pe langa celelalte automate de apa. Dați share va rog, pentru a dispersa informația! Multumesc!”

Cumpara produse romanesti ! #Saptamana 10 : Ferma Lacto Vest din Curtici
Cumpara produse romanesti ! #Saptamana 10 : Ferma Lacto Vest din Curtici

Pagina Facebook : Ferma Lacto Vest din Curtici

Ferma Lacto Vest din Curtici
Ferma Lacto Vest din Curtici

Promovati pagina de Facebook “Cumpara romaneste“, promovati producatorii romani si produsele romanesti! Alaturati-va campaniei noastre si sustineti bruma de industrie si de producatori autohtoni care ne-a mai ramas! Ajutati romanii care sunt in tara sa-si pastreze locurile de munca existente si cine stie, poate daca ne mobilizam ii putem aduce candva acasa si pe romanii din diaspora!

Glasul.info

 

[tp_product id=”194111919″ feed=”396″]