libris.ro

Bogdan Diaconu: „Cenzura la Adevarul: editorialul meu despre UDMR a fost anulat de pe site-ul ziarului”

Bogdan Diaconu: „Cenzura la Adevarul: editorialul meu despre UDMR a fost anulat de pe site-ul ziarului”

Presedintele Partidului Romania Unita, deputatul Bogdan Diaconu, a postat un comunicat pe contul sau de Facebook prin care dezvaluie ca la ziarul Adevarul se practica in continuare cenzura. Un editorial despre Uniunea Democrata Maghiara din Romania (UDMR), publicat de catre politicianul roman pe site-ul ziarului Adevarul, a fost sters la doar cateva minute dupa postarea sa. Bogdan Diaconu dezvaluie astfel ca el este cenzurat, in timp ce articolele publicate de catre propaganda filo-maghiara au toata libertatea de exprimare posibila in paginile aceluiasi ziar.

Bogdan Diaconu: „Cenzura la Adevarul: editorialul meu despre UDMR a fost anulat de pe site-ul ziarului”

„In doar cateva minute de la postarea mea de pe blogul Adevarul, editorialul meu despre UDMR a fost șters de pe site-ul ziarului. Acest lucru reprezinta un act de cenzura nepermis, mai ales ca UDMR are tot timpul loc pentru a-și expune parerile in Adevarul. Solicit explicații publice publicației Adevarul de ce cenzureaza un articol despre UDMR in care era invocata comemorarea de la Moisei a crimelor hothyste impotriva romanilor! A devenit interzis sa ne amintim de morții noștri?
Aveți mai jos dovada publicarii editorialului și apoi dovada ca a fost șters! Romanii sunt cenzurați in propria lor țara ca sa faca loc UDMR-ului! Am solicit explicații de la Adevarul și pe email, dar nu am primit niciun raspuns!

UPDATE: Adevarul m-a anunțat ca intrerupe colaborarea pentru ca ”nu putem alimenta sentimentele ultra-naționaliste sau texte care pot fi interpretate ca instigari la ura și, uneori, la violențe”. Așadar, extremismul maghiar are voie in Adevarul, naționalismul romanesc nu are voie. Rușine, ADEVARUL!”, a postat pe contul sau de Facebook deputatul Bogdan Diaconu

 

Nota noastra: O mare parte din vina o avem si noi romanii pentru ca nu am sesizat la timp caracterul profund antiormanesc al acestei publicatii. De prea multa vreme publicatiile aflate in trustul de presa din care face parte si Adevarul ataca si batjocoresc valorile culturale, istorice, morale si spirituale ale poporului roman, iar noi romanii tratam asta cu prea multa ingaduinta.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Suntem vinovati cu totii, cu fiecare like pe care il dam inconstienti publicatiilor din acest trust de presa! Cu fiecare stire deschisa si citita, cu fiecare ziar tiparit cumparat, cu fiecare plasare de publicitate online sau in presa scrisa , cu fiecare distribuire a postarilor lor antiromanesti…

Romani, noi suntem vinovati pentru intarirea acestei propagande antiromanesti! Incetati sa mai raspanditi veninul si otrava pe care o raspandesc publicatiile antiromanesti!

 

[tp_product id=”201687008″ feed=”158″]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info