libris.ro

Ne vor aduce neoconii dementi iarna nucleara?

Ne vor aduce neoconii dementi iarna nucleara?

Unul dintre cele mai tulburatoare articole citite in ultima vreme l-am descoperit postat pe pagina oficiala a lui Paul Craig Roberts, un fost functionar al Casei Albe. Inaltul oficial american nu este la prima dezvaluire de acest fel, pentru ca la inceputul anului 2015, tot el facea o declaratie absolut uluitoare, spunand ca atacurile teroriste din Paris au fost o operatiune a serviciilor secrete ale SUA, carea avea ca scop “asigurarea statutului Frantei de vasal al Statelor Unite”. Iata la ce scenariu de cosmar s-a gandit Paul Craig Roberts in articolul sau:

Ne vor aduce neoconii dementi iarna nucleara?

Paul Craig Roberts

[tp_product id=”194117747″ feed=”396″]

„Dupa cum cititorii știu, am subliniat ca intenția declarata a neoconilor de a obține hegemonia mondiala a reinviat amenințarea Armaghedonului nuclear, pentru ca Rusia și China cu siguranța nu se vor preda, precum au facut fiecare țara europeana, Marea Britanie, Canada, Australia, Noua Zeelanda, Columbia, și Japonia și in prezent sunt vasalii Washingtonului.

Președintele Rusiei și președintele Chinei au facut acest fapt cunoscut la modul cel mai clar cu putința.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


In cazul in care aroganța, ignoranța și incompetența sistemelor politice occidentale permit continuarea agendei nebunești, total nerealiste, neoconservatoare, planeta va muri.

Ronald Reagan este singurul președinte al Statelor Unite din era existentei armelor nucleare, care a fost hotarat sa le scoata din toate arsenalele. Știu pentru ca am fost partaș la eforturile sale. Daca nu pot fi crezut, intrebați-l pe Pat Buchanan, care a fost cu Reagan la Reykjavik. In articolele anterioare de pe site-ul meu, am citat raspunsul lui Buchanan la declarațiile mele.

Buchanan mi-a scris ca am fost corect, ca Reagan a dorit sa scape de fiecare arma nucleara. Acesta a fost obiectivul principal al președintelui Reagan și este motivul pentru care a conceput programul sau economic, pe care l-a dat pe mainile mele.

Reagan s-a gandit ca, daca economia SUA ar putea fi redresata, incapacitatea economiei sovietice de a se redresa i-ar permite sa faca presiuni asupra sovieticilor, pentru a pune capat razboiului rece și a scapa lumea de armele nucleare. Cand primesc scrisori de la cei care-l denunța pe Reagan pentru crimele sale, ma minunez de mandria pe care semnatarii o arata in ignoranța și prostia lor totale .

[tp_product id=”194110145″ feed=”396″]

Ceea ce au facut neoconii este sa arunce la gunoi toate tratatele și sa incalce toate acordurile care au pus lumea pe fagașul dezarmarii nucleare. Aceste personaje malefice au cauzat modernizarea masiva a forțelor nucleare sovietice și chinezești. Nu exista nici o perspectiva, de orice fel, pentru hegemonia americana asupra lumii.

Cu toate acestea, neoconii nebuni continua sa vorbeasca ca și cum omenirea li se subordoneaza lor, o colecție de pankiști aroganți de doi bani, care nu au putut supune cateva mii de talibani slab inarmați, dupa 14 ani de efort și sacrificiu american și ale caror politici dezastruoase au facut din Statul Islamic, pana la intervenția lui Vladimir Putin, forța militara cea mai puternica din Orientul Mijlociu.

Neoconii blestemați au distrus șapte țari, iar ticaloșii și cațelele se plimba in libertate !

Purtatorii lor de cuvant media, pankisti de doi lei cu capetele pline de rahat, se intreaba: „La ce folosesc armele nucleare daca nu le poți folosi ? ”

In cazul in care populația occidentala nepasatoare va continua sa stea pe canapea și sa se uite la „reality shows” in timp ce neoconii nebuni, care controleaza politica externa occidentala, ne conduc spre Armaghedon, indivizii cu capetele de rahat neatente, care reprezinta populațiile occidentale, vor fi ei inșiși exterminați de iarna nucleara. Ar fi rasplata lor binemeritata.

Din pacate, restul lumii va impartași aceeași soarta.

Steven Starr a fost mai inainte un autor oaspete pe site-ul nostru . La fel ca și mine, el ințelege ca nu exista supraviețuitori intr-un razboi nuclear. Aici este ultima sa lucrare, publicata de Federația Oamenilor de Știința Americani: https://fas.org/pir-pubs/nucle…

Neoconii ar trebui sa fie prinși rapid, arestați, judecați, condamnați și executați pentru crimele lor uriașe, inainte de a distruge lumea.

Viața atarna in balanța. Sau neoconii sau noi.”

Surse: [1] paulcraigroberts.org

[2] Traducere Adi Aro via ioncoja.ro

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info