RSS

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Act mizerabil! Legea coloanelor oficiale modificata a doua zi dupa moartea politistului motociclist

Print Friendly, PDF & Email

Un politist motociclist din coloana oficiala a ministrului Gabriel Oprea a murit dupa ce a intrat marti, 20 octombrie, cu motocicleta intr-o groapa nesemnalizata corepunzator. In acest caz legea a fost flagrant incalcata, iar coloana oficiala care il insotea pe ministrul Gabriel Oprea era ilegal constituita, nefiind necesare asemenea masuri pentru a insoti un individ care se deplasa in interes pur personal.

Act mizerabil! Legea coloanelor oficiale modificata a doua zi dupa moartea politistului motociciclist

La doar o zi dupa acest incident tragic, guvernul modifica legea SPP prin ordonanta de urgenta publicata in Monitorul Oficial nr. 785 din 21 octombrie 2015 si acorda dreptul de a fi insotiti de coloane oficiale si pentru presedintii partidelor parlamentare, conditie indeplinita bineinteles si de presedintele UNPR Gabriel Oprea.

Moartea agentului de politie ridica foarte multe intrebari cu privire la legalitatea coloanelor oficiale care il insoteau pe ministrul Gabriel Oprea cu diverse ocazii. Potrivit declaratiilor unor martori ajunsi la fata locului la scurt timp dupa producerea accidentului, masina ministrului Gabriel Oprea si-a continuat drumul, chiar daca s-a constatat accidentul agentului de politie.

Act mizerabil! Legea coloanelor oficiale modificata a doua zi dupa moartea politistului motociciclist

Act mizerabil! Legea coloanelor oficiale modificata a doua zi dupa moartea politistului motociciclist

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline