RSS

Revoluție sau lovitură de stat? …

La trei decenii după…

Comunicat de presă: Fenomenele a…

Ca în fiecare an Ser…

Laurian Stănchescu: "Scrisoare p…

Scrisoare publică ad…

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

O petitie prin care i se cere demisia lui Gabriel Oprea a strans peste 5000 de semnaturi!

Print Friendly, PDF & Email

O petitie prin care i se cere demisia lui Gabriel Oprea a strans peste 5000 de semnaturi! Dupa tragicul incident care s-a soldat cu moartea unui agent de politie ce a ajuns cu motocicleta intr-o gaura nesemnalizata corespunzator, ministrul Gabriel Oprea si-a atras antipatia multor romani care au initiat o petitie prin care ii cer acestuia demisia. Petitia a strans intr-un timp foarte scurt peste 5000 de semnaturi.

O petitie prin care i se cere demisia lui Gabriel Oprea a strans peste 5000 de semnaturi!

Cititi si: Act mizerabil! Legea coloanelor oficiale modificata a doua zi dupa moartea politistului motociclist

“Demisia, Oprea! Incetați abuzul de coloane oficiale!

Demisia, Oprea! Incetați abuzul de coloane oficiale! Incetați abuzul de legitimații! STATUL SUNTEM NOI!

Polițistul Bogdan Cosmin Gigina (28 de ani) a murit marți seara, la Spitalul Universitar de Urgența București, unde a fost transportat dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa de pe bulevardul Știrbei Voda din Capitala. Moartea sa tragica a adus la lumina un abuz petrecut in acele cirscumstanțe, pentru care autorul trebuie sa raspunda. Prin urmare:

Solicitam demiterea ministrului Gabriel Oprea pentru abuzul de funcție in folosirea ilegala a coloanelor oficiale.
Cerem Parlamentului demararea unei anchete privind folosirea coloanelor oficiale in trafic și a insemnelor oficiale de catre mașinile oficiale ale instituțiilor (inclusiv afișarea insemnelor oficiale pe mașini private).
Cerem Parlamentului sa legifereze limitarea stricta a coloanelor oficiale doar pentru Președintele țarii, pentru șeful Guvernului și doar pentru situații de urgența, necesitatea folosirii trebuind sa fie explicata prin documente publice, transparentizate post-factum, in fiecare caz.
Solicitam interdicția afișarii logo-urilor, legitimațiilor și insemnelor oficiale ale unor instituții ale statului de catre demnitari, oficiali sau alți angajați ai diverselor instituții (Parlament, ministere, alte autoritați). Exista tendința intimidarii poliției prin afișarea acestor insemne. Ele trebuie limitate strict pentru folosința locurilor de parcare ale instituției și ar trebui sa fie ilegala (asimilabila abuzului de functie) afișarea lor pe drumuri publice.
Solicitam demiterea șefilor Brigazii Rutiere a Capitalei și a comisarilor care au permis folosirea ilegala de catre ministrul Gabriel Oprea a coloanei oficiale in data de 20/10/2015 din care a facut parte agentul de poliție Bogdan Gigina.
Solicitam demiterea și tragerea la raspundere a celor responsabili pentru marcarea lucrarilor publice de pe strada Știrbei Voda.
Indemnam șoferii sa respecte semnalele luminoase ale ambulanțelor, pompierilor și ale altor utilitare de real interes public. Observam cu ingrijorare ca din cauza abuzului de coloane oficiale, autovehiculele care salveaza vieți incep sa fie ignorate. Pot muri oameni din cauza iresponsabiltații unor demnitari care cred ca timpul lor e prea important ca sa stea cu noi in trafic. Trafic pentru care nu ofera soluții.
Solicitam autoritaților sa nu mai abuzeze de resursele Poliției Rutiere, știut fiind faptul ca o mare parte din timpul de teren al acestora este dedicat insoțirii și dirijarii traficului pentru coloanele oficiale.”, au postat initiatorii petitiei

 

Petitia poate fi semnata AICI

Act mizerabil! Legea coloanelor oficiale modificata a doua zi dupa moartea politistului pe motocicleta

Act mizerabil! Legea coloanelor oficiale modificata a doua zi dupa moartea politistului pe motocicleta

 

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline