libris.ro

O petitie prin care i se cere demisia lui Gabriel Oprea a strans peste 5000 de semnaturi!

O petitie prin care i se cere demisia lui Gabriel Oprea a strans peste 5000 de semnaturi!

O petitie prin care i se cere demisia lui Gabriel Oprea a strans peste 5000 de semnaturi! Dupa tragicul incident care s-a soldat cu moartea unui agent de politie ce a ajuns cu motocicleta intr-o gaura nesemnalizata corespunzator, ministrul Gabriel Oprea si-a atras antipatia multor romani care au initiat o petitie prin care ii cer acestuia demisia. Petitia a strans intr-un timp foarte scurt peste 5000 de semnaturi.

O petitie prin care i se cere demisia lui Gabriel Oprea a strans peste 5000 de semnaturi!

Cititi si: Act mizerabil! Legea coloanelor oficiale modificata a doua zi dupa moartea politistului motociclist

„Demisia, Oprea! Incetați abuzul de coloane oficiale!

Demisia, Oprea! Incetați abuzul de coloane oficiale! Incetați abuzul de legitimații! STATUL SUNTEM NOI!

Polițistul Bogdan Cosmin Gigina (28 de ani) a murit marți seara, la Spitalul Universitar de Urgența București, unde a fost transportat dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa de pe bulevardul Știrbei Voda din Capitala. Moartea sa tragica a adus la lumina un abuz petrecut in acele cirscumstanțe, pentru care autorul trebuie sa raspunda. Prin urmare:

Solicitam demiterea ministrului Gabriel Oprea pentru abuzul de funcție in folosirea ilegala a coloanelor oficiale.
Cerem Parlamentului demararea unei anchete privind folosirea coloanelor oficiale in trafic și a insemnelor oficiale de catre mașinile oficiale ale instituțiilor (inclusiv afișarea insemnelor oficiale pe mașini private).
Cerem Parlamentului sa legifereze limitarea stricta a coloanelor oficiale doar pentru Președintele țarii, pentru șeful Guvernului și doar pentru situații de urgența, necesitatea folosirii trebuind sa fie explicata prin documente publice, transparentizate post-factum, in fiecare caz.
Solicitam interdicția afișarii logo-urilor, legitimațiilor și insemnelor oficiale ale unor instituții ale statului de catre demnitari, oficiali sau alți angajați ai diverselor instituții (Parlament, ministere, alte autoritați). Exista tendința intimidarii poliției prin afișarea acestor insemne. Ele trebuie limitate strict pentru folosința locurilor de parcare ale instituției și ar trebui sa fie ilegala (asimilabila abuzului de functie) afișarea lor pe drumuri publice.
Solicitam demiterea șefilor Brigazii Rutiere a Capitalei și a comisarilor care au permis folosirea ilegala de catre ministrul Gabriel Oprea a coloanei oficiale in data de 20/10/2015 din care a facut parte agentul de poliție Bogdan Gigina.
Solicitam demiterea și tragerea la raspundere a celor responsabili pentru marcarea lucrarilor publice de pe strada Știrbei Voda.
Indemnam șoferii sa respecte semnalele luminoase ale ambulanțelor, pompierilor și ale altor utilitare de real interes public. Observam cu ingrijorare ca din cauza abuzului de coloane oficiale, autovehiculele care salveaza vieți incep sa fie ignorate. Pot muri oameni din cauza iresponsabiltații unor demnitari care cred ca timpul lor e prea important ca sa stea cu noi in trafic. Trafic pentru care nu ofera soluții.
Solicitam autoritaților sa nu mai abuzeze de resursele Poliției Rutiere, știut fiind faptul ca o mare parte din timpul de teren al acestora este dedicat insoțirii și dirijarii traficului pentru coloanele oficiale.”, au postat initiatorii petitiei

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Petitia poate fi semnata AICI

Act mizerabil! Legea coloanelor oficiale modificata a doua zi dupa moartea politistului pe motocicleta
Act mizerabil! Legea coloanelor oficiale modificata a doua zi dupa moartea politistului pe motocicleta

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info