Accident sau crima cu premeditare la clubul Colectiv? Scenariul halucinant al unui film american este identic cu tragedia de la Colectiv!

In jurul tragediei de la clubul Colectiv au aparut mai multe teorii ale conspiratiei, multe dintre ele fiind legate in special de preocuparile oculte ale celor care frecventau clubul, dar nu lipsesc insa nici banuielile ca incidentul are si o incarcatura negativa motivata politic, cu scopul de a crea instabilitate in Romania pentru cine stie ce interese oculte.

Banuielile multora dintre cei care sustin aceste teorii ale conspiratiei sunt legate cu predilectie de viteza cu care s-a extins incendiul si cu “organizarea” clubului din seara respectiva.

Urmariti secventele video de mai jos incepand de la minutul 1:10! Ele fac parte din epidsodul 10 (Seria 1) a serialului Constantine, intitulat “Quid Pro Quo”. Scenariul acestui episod din serialul Constantine, seamana halucinant de mult cu ceea ce s-a intamplat in Romania in Clubul Colectiv!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Accident sau crima cu premeditare la clubul Colectiv? Scenariul halucinant al unui film american este identic cu tragedia de la Colectiv!

Episodul 10 din serialul Constantine, aparut inainte de tragicul incident de la Colectiv, contine o desfasurare a actiunii dupa un scenariu identic pana la amanunte detaliate cu ceea ce s-a petrecut in clubul cu pricina. Curiosi? Cautati-l si urmariti-l!

Accident sau crima cu premeditare la clubul Colectiv? Scenariul halucinant al unui film american este identic cu tragedia de la Colectiv!, foto: captura din filmul Constantine, S01 E10
Accident sau crima cu premeditare la clubul Colectiv? Scenariul halucinant al unui film american este identic cu tragedia de la Colectiv!, foto: captura din filmul Constantine, S01 E10
Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

2 thoughts on “Accident sau crima cu premeditare la clubul Colectiv? Scenariul halucinant al unui film american este identic cu tragedia de la Colectiv!

 1. Opinie bazata pe siruri de coincidente si evenimente: DA, a fost un act criminal cu premeditare si foarte bine planificat, autor necunoscut, inca. 1) Numele clubului ales #colectiv , sugereaza: #societatecivila #populatie #miscaridestrada #strada #unitisalvam #opiniepublica #adunare etc. . 2) Accesul – evacuarea dificitara, restrictionata, prag pentru a te impiedica 3) Intrarea libera pentru a asigura o participare masiva 4) Opinia publica usor de manipulat lasand pe multi sa creada ca muzica rock in sine si textele cheama energii negative …mai cu seama cu ocazia zilei mortilor astfel 5) Numele grupului “La revedere gravitatii” 6) Textul din cantecul interpretat invocand “moarte”, “foc” …de ziua mortilor, 7) Strada a raspuns imediat 8) Guvernul demisioneaza in masa. Intrebare pe baza unui exemplu complex: Avand in vedere sistemul birocratic de la Casa de Asigurari de Sanatate care, in situatii grave esti trimis sa aduci la spital adeverinta (acum e putin mai simplu fiin on line dar .. sunt cazuri asa cum am fost eu pus in situatie doar cu cateva zile inainte de tragedia de la clubul Colectiv) ba chiar de la Finate, de la ANAF sa faci dovada contributie, medic de familie ect.. timp in care sangeram. Pe scurt, acest du-te vino alaturi de conditiile si dotarile din spitale, procedurile sarace si lipsa de personal conduc la mii de pacienti decedati care ar putea fi salvati daca aceste asteptari, ambulante care nu sosesc la timp si tegiversarile birocratice ar fi date la o parte, iar ingijirile medicale ar fi prompte si corespunzatoare inclusiv celor mai varstnici. Cati pacienti nu-si primesc medicamentele necesare pentru lipsa banilor? Cate accidente de munca au loc in #Romania ? Cati oameni mor cu zile in Romania intr-un an si strada nu aplica metoda #unitisalvam ? Deci avem mii sau zeci de mii de decese pe an si nu ne mobilizam sa dam #josguvernul dar o facem cu ocazi, in preajma zilei mortilor ( 1 Noiembrie). Mi-am exprimat punctul de vedere, opinie personala fara a aduce acuzatii unui anume grup de persoane sau entitati. Ramane ca autoritatile sa nu se poticneasca si sa se multumeasca cu un raport de specialitate chiar daca sa facut atent, timp de trei luni rezultand in … 500 de pagini ?

 2. Opinie personala bazata pe siruri de coincidente si evenimente: DA, a fost un act criminal cu premeditare si foarte bine planificat, autor necunoscut, inca.

  1) Numele clubului ales #colectiv , sugereaza: #societatecivila #populatie #miscaridestrada #strada #unitisalvam #opiniepublica #adunare etc. .

  2) Accesul – evacuarea deficitara, restrictionata, prag pentru a te impiedica

  3) Intrarea libera pentru a asigura o participare masiva

  4) Opinia publica usor de manipulat lasand pe multi sa creada ca muzica rock in sine si textele cheama energii negative …mai cu seama cu ocazia zilei mortilor astfel

  5) Numele grupului “La revedere gravitatii”

  6) Textul din cantecul interpretat invocand “moarte”, “foc” …de ziua mortilor,

  7) Strada a raspuns imediat asa cum era de asteptat, mai cu seama ca victimile sunt TINERI !

  8) Guvernul demisioneaza in masa.

  9) Textele SMS pe telefoane, avertizarile de a NU merge in Club, declaratiile colonelului , mult mediatizate
  ….
  Am o intrebare pe baza unui exemplu complex:

  Avand in vedere sistemul birocratic de la Casa de Asigurari de Sanatate care, in situatii grave esti trimis sa aduci la spital adeverinta (acum e putin mai simplu fiind on line dar .. sunt cazuri asa cum am fost eu pus in situatie doar cu cateva zile inainte de tragedia de la clubul Colectiv) ba chiar de la Finate, de la ANAF sa faci dovada contributie, medic de familie etc.. timp in care sangeram masiv.

  Pe scurt, acest du-te vino alaturi de conditiile si dotarile din spitale, procedurile sarace si lipsa de personal
  conduc la mii de pacienti decedati care ar putea fi salvati daca aceste asteptari, ambulante care nu sosesc la timp, si tegiversarile birocratice ar fi date la o parte, iar ingrijirile medicale ar fi prompte si corespunzatoare inclusiv celor mai varstnici. Cati pacienti nu-si primesc medicamentele necesare datorita lipsei banilor? Cate accidente de munca au loc in #Romania , coruptia si lipsa de responsabilitate fiind cauza? Cati oameni mor cu zile in Romania intr-un an si strada nu aplica metoda #unitisalvam ?

  Deci avem mii sau zeci de mii de decese pe an datorita unui sistem “bolnav de coruptie, ignoranta si lipsa
  de respect pentru cetatean” si nu ne mobilizam sa dam #josguvernul dar o facem cu cand sunt multi decedati deodata, in preajma zilei mortilor ( 1 Noiembrie).

  Familiile victimelor sigur vor sa cunoasca adevarul. Un suflet indurerat cauta, atat in cazul Colectiv dar si in cazurile sus amintite. Degeaba oferim condoleante, regrete si spunem “Dumnezeu sa-i odihneasca” pentru ca victimile nu vor avea liniste pana ce cei responsabili cu adevarat nu vor fi identificati si pedepsiti.

  Mi-am exprimat punctul de vedere, opinie personala fara a aduce acuzatii unui anume grup de persoane sau entitati. Ramane ca autoritatile sa nu se poticneasca si sa se multumeasca cu un raport de specialitate chiar daca sa facut atent, timp de trei luni rezultand in … 500 de pagini ?

  Multumesc celor care au dat atentie prezentului comentariu.

  Tag Alexandru Cristian Surcel, George Epurescu, Iuliana Giurgiu-Epurescu , Apostol Doru, Vocea Poporului , Avocatul poporului Victor Ciorbea .

Lasă un răspuns

Next Post

Romania devine Republica Soros! Dacian Ciolos, inca un "ciolanar" soros-ist la carma tarii!

mar nov. 10 , 2015
Numai cine n-a vrut nu si-a numit pana acum in colonia din sud-estul Europei, numita inca Romania, cate o marioneta in functiile cele mai inalte ale “statului”. Romania a fost transformata intr-o colonie in care marile puteri ale lumii isi impun interesele economice si geopolitice. Industria, agricultura si economia Romaniei […]
Romania devine Republica Soros! Dacian Ciolos, inca un "ciolanar" soros-ist la carma tarii!, foto: captura youtube

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
libris.ro