libris.ro

Romania devine Republica Soros! Dacian Ciolos, inca un „ciolanar” soros-ist la carma tarii!

Romania devine Republica Soros! Dacian Ciolos, inca un „ciolanar” soros-ist la carma tarii!

Numai cine n-a vrut nu si-a numit pana acum in colonia din sud-estul Europei, numita inca Romania, cate o marioneta in functiile cele mai inalte ale „statului”. Romania a fost transformata intr-o colonie in care marile puteri ale lumii isi impun interesele economice si geopolitice. Industria, agricultura si economia Romaniei au fost distruse in beneficiul unor interese total straine de cele ale cetatenilor romani. Dacian Ciolos este unul dintre personajele care au tradat increderea investita in el atunci cand a fost numit intr-o importanta functie, aceea de comisar european pentru agricultura, aparand in mod evident mai degraba interesele Frantei si ale altor state europene, decat sa apere interesele Romaniei si pe ale cetatenilor romani.

Romania devine Republica Soros! Dacian Ciolos, inca un „ciolanar” soros-ist la carma tarii!

Masonii sunt prin definitie indivizi care nu mai sunt loiali statului sau neamului din care fac parte, ei dedicandu-se prioritar prin juramintele initiatice pe care le fac, pentru a apara interesele organizatiei oculte de care apartin. Nici daca ar fi fost numit un comisar european pentru agricultura de oricare alta origine, chiar si dintr-una care uraste din toti rarunchii romanii, si tot n-ar fi actionat atat de mizerabil impotriva intereselor agriculturii romanesti asa cum a facut-o Dacian Ciolos cat a ocupat aceasta functie.

Fresca de Francesco del Cossa, TAURUL MASONIC - Taur si sclav simbolizand Primavara
Fresca de Francesco del Cossa, TAURUL MASONIC – Taur si sclav simbolizand Primavara

Iata ca tot ce a „profetit” joi site-ul EurActiv.com s-a adeverit intocmai; o mizerabila manipulare si mascarada penibila a ocupat atentia mass-mediei si opiniei publice in aceasta saptamana, la care asa zisul presedinte al Romaniei a fost unul dintre actorii principali.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Dacian Ciolos este doar inca una dintre papusile prin care UE si FMI isi pot impune interesele parsive in detrimentul romanilor, iar prin proaspata sa numire in postul de prim ministru al Romaniei ne putem deja astepta la vanzarea a tot ceea ce a mai ramas din tara.

Daca Dacian Ciolos va face in Romania „reformele” pe care le-a facut in perioada cat a fost comisar european pentru agricultura, atunci ne putem astepta la o distrugere accelerata prin „privatizari” (n.r. falimentari controlate) a tot ceea ce a mai ramas 100% romanesc si la masuri draconice de austeritate.

Despre proaspatul prim ministru al Romaniei, Dacian Ciolos, numit de curand de catre presedintele Klaus Iohannis, mai aflam ca este membru in „Friend of Europe”, „un important Think Tank (ONG) de la Bruxelles sustinut de GEORGE SOROS”, al carui presedinte este Étienne Davignon din Grupul Bilderberg.

„Friends of Europe” este un ONG de tip „Think Tank” – adica un ONG de tip „Grup de Ganditori” – dedicat pregatirii „Viitorului Luminos al Europei” si instaurarii „Noii Ordini Mondiale”

Presedintele organizatiei „Friends of Europe” este Étienne Davignon, actualmente membru in consiliul de Conducere al Grupului Bilderberg si fost presedinte al Grupului Bilderberg.

Sponsor si STAKEHOLDER al Grupului „Friends of Europe” este GEORGE SOROS

sursa: fluierul.ro

Ciolos si Ciolanis fac o echipa strasnica de ciolanari masonici. Teatru ieftin, de proasta calitate: Ciolanis stia cine va fi noul premier, impus de catre Bruxelles(PPE), inca de acum o saptamana!

Foto: captura youtube

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info