libris.ro

Moise Guran si Lucian Mandruta, comisari ideologici ai Noii Ordini Mondiale?

Moise Guran si Lucian Mandruta, comisari ideologici ai Noii Ordini Mondiale?

Daca de la Lucian Mandruta nu mai aveam practic nici un fel de asteptari, cunoscandu-i caracterul parsiv si propaganda sforaitoare, dezamagirea noua vine in schimb de la Moise Guran, care se transforma si el intr-un adevarat comisar ideologic, instigand practic la cenzurarea site-urilor care nu pupa in fund sistemul corupt din Romania. Atat Moise Guran, cat si Lucian Mandruta, dar si unii activisti neobolsevici din asa zise „ONG-uri”, promoveaza o lista cu site-uri care nu doar ca nu pupa sistemul in fund, ba chiar scriu impotriva sistemului, impotriva globalizarii sau a organizatiilor „neguvernamentale” din Romania ale lui George Soros.

Moise Guran si Lucian Mandruta, comisari ideologici ai Noii Ordini Mondiale?

De ceva vreme, au aparut in mediul online o serie de site-uri cu mesaje impotriva sistemului corupt, impotriva clasei politice, sau altele care sunt axate pe diferite teorii ale conspiratiei, paranormal, supranatural, etc Unele au capatat in timp un aspect tot mai profesionist, dezvoltandu-se in adevarate site-uri de stiri, altele au ramas la acelasi nivel sau au ramas axate pe o nisa oarecare. Insa nu stim despre cate din aceste site-uri se poate spune ca sunt platite la „sacosa” de catre Vanghelie sau Elena Udrea, scriu la comanda, sau retrag la comanda lui Tudor Breazu articole care cad „greu” la stomac pentru mafia politica.

Justitiarul.ro, Marius Albin Marinescu
Justitiarul.ro, Marius Albin Marinescu

Totul a pornit se pare de la articolul scris de un blogger, Mihai Vasilescu. „Inspirat” de articolul acestui blogger, Florin Badita, cunoscut pentru faptul ca a organizat in Romania un eveniment pentru nonconformisti, „Ziua fara pantaloni la metrou”, a promovat si largit aceasta lista, adaugand insa si datele personale ale unor persoane care au legatura cu acele site-uri, inclusiv Codul Numeric Personal sau adresele de domiciliu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


 "Inspirat" de articolul acestui blogger, Florin Badita, cunoscut pentru faptul ca a organizat in Romania un eveniment pentru nonconformisti, "Ziua fara pantaloni la metrou", a promovat si largit aceasta lista, adaugand insa si datele personale ale unor persoane care au legatura cu acele site-uri, inclusiv Codul Numeric Personal sau adresele de domiciliu.
„Inspirat” de articolul acestui blogger, Florin Badita, cunoscut pentru faptul ca a organizat in Romania un eveniment pentru nonconformisti, „Ziua fara pantaloni la metrou”, a promovat si largit aceasta lista, adaugand insa si datele personale ale unor persoane care au legatura cu acele site-uri, inclusiv Codul Numeric Personal sau adresele de domiciliu.

La randul sau, Moise Guran a promovat si el pe pagina sa de Facebook aceasta lista cu site-uri „dubioase”.  Insa potrivit legii 677 din 2001, datele cu caracter personal nu pot fi prelucrate decat cu acordul expres al „victimelor”.

La randul sau, Moise Guran a promovat si el aceasta lista cu site-uri "dubioase".
La randul sau, Moise Guran a promovat si el aceasta lista cu site-uri „dubioase”.

Interesante sunt si criteriile „alese” pentru intocmirea acestor liste. Intrebat de catre un cititor care au fost argumentele pentru care un site ortodox, site-ul doxologia.ro (siteul Mitropoliei Moldovei), a fost inclus pe aceasta lista, raspunsul bloggerului Mihai Vasilescu a fost unul care pare desprins din ideologia stalinista dupa care se ghidau comisarii ideologici din niste vremuri de trista amintire:

„Paul Paul Ca sa va faceți o idee despre cel care a facut lista, și de cata incredere puteți avea in ea, va dau copy paste la raspunsurile lui la niște intrebari concrete in care era rugat sa motiveze anumite nominalizari.

Paul: ”Mihai, sunt curios care e exemplul care te-a facut sa incluzi doxologia.ro pe lista asta.
Mihai Vasilescu: ”@Paul, mi-e lene sa caut acum, dar sunt convins ca as gasi in 30 de secunde.”
Paul: ”Daca tot vrei sa fii credibil, și nu doar manipulator, așa cum spui despre site-urile astea, ar fi bine sa vii și cu niște argumente. Altfel, fiecare poate sa treaca orice site doar ca așa i s-a pus lui pata. Și daca tot zici ca iți ia 30 de secunde, ar merita efortul, și nu doar pentru site-ul asta. Altfel, ramane doar o lista cu opiniile tale neargumentate suficient.”
Mihai Vasilescu: ”@Paul, e ok, pot sa supraviețuiesc cu acest spectru devastator deasupra capului.”

Jenel: ”De ce Criticatac? De ce In linie dreapta?”
Mihai Vasilescu: ”@Jenel, uite, am scris un “later edit” prin care am explicat de ce.”
Jenel: ”Din pacate, later-editul nu ma convinge, iar intrebarea de mai sus ramane valabila… Se dezbate inca. Ce zici?”
Mihai Vasilescu: ”@jenel, ma intereseaza prea putin ce te convinge pe tine.”
Jenel: ”Scuza-ma te rog pentru deranj, credeam ca lista e facuta pe criterii rationale si nu pe umorile de moment.Sper macar ca e vorba numai de flusereala tipica, de aflatul in treaba, nu vreau sa ma gandesc ca e vorba de o alta intoxicare blogeristica cu o agenda bine pusa la punct …Oricum, penibil!”
Mihai Vasilescu: ”@Jenel, esti scuzat doar daca promiti sa nu se mai intample.”

Sper ca v-au convins si pe voi, si pe tine, Moise, ”argumentele” si atitudinea lui.”

Un alt comisar ideologic de inspiratie sovietica, sau neobolsevica, pare a fi si Lucian Mandruta, care a petrecut cel putin o ora chinuindu-se sa stranga toate reactiile acestor site-uri care sunt impotriva globalizarii, a potlogariilor facute de catre George Soros si mai ales impotriva noii marionete stabilite de oculta mondiala pentru Romania: Dacian Ciolos.

Moise Guran si Lucian Mandruta, comisari ideologici ai Noii Ordini Mondiale?
Moise Guran si Lucian Mandruta, comisari ideologici ai Noii Ordini Mondiale?

„Am pierdut o ora, dar am strans reactiile site-urilor de propaganda la numirea lui Ciolos. (…)

Azi va cer un singur lucru: sa va uitati cu atentie la site-urile carora le share-uiti mesajele. Am facut aici o lista cu cei care incearca sa faca din nebagarea si increderea noastra, o masa de manevra pentru interese straine Romaniei.

Si da, e foarte serios ce va rog la final.”, a postat Lucian Mandruta pe pagina sa de Facebook

Lucian Mandruta, comisar ideologic, instiga la cenzura
Lucian Mandruta, comisar ideologic, instiga la cenzura

In Romania este „iubita si apreciata” numai presa platita la sacosa sau in conturi ascunse prin paradisurile fiscale? Parca ne suna totusi foarte cunoscut indemnul acesta a lui Lucian Mandruta prin care ne indeamna sa nu ne mai uitam la…

Remarcam insa mobilizarea si inversunarea celor care au initiat si promovat aceasta lista cu site-uri propuse pentru cenzura, in care ataca fatis religia si pe cei care se opun coruptiei si globalizarii. Mai rasfirat baieti, mai rasfirat!

 Nici cand in Romania se aflau cominternistii la apogeul puterii lor nu s-a actionat atat de fatis impotriva religiei majoritare din tara noastra si impotriva etosului romanesc! Ce s-o fi intamplat oare intre timp cu acel „gandeste liber” de la evazionistii de la Pro TV, pe care obisnuia pana si ipocritul de Lucian Mandruta sa-l rosteasca? Cat despre apararea unor „interese straine Romaniei”, propaganda antiromaneasca din multe texte de ale lui Lucian Mandruta vorbeste de la sine…

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info