libris.ro

Hotii din „Sparlamentul” Romaniei au furat pana si bilele de vot!

Hotii din „Sparlamentul” Romaniei au furat pana si bilele de vot!

Putine lucruri ne mai mira despre lacomia, prostia si nesimtirea „alesilor nostri” din „Sparlamentul” Romaniei, insa sa ajungi pana acolo incat sa furi pana si bilele de vot inseamna deja ca s-a trecut cu mult peste limitele decentei! Dupa ce secretarul general al Camerei Deputatilor a sesizat faptul ca dupa votul pentru retinerea Elenei Udrea au lipsit 22 de perechi de bile de vot, a fost necesara achizitionarea unui nou set de bile de vot.

Hotii din „Sparlamentul” Romaniei au furat pana si bilele de vot!

Exista inca multi romani naivi care spun ca trebuie sa mai avem rabdare cu aceasta clasa politica, sa-i mai lasam o perioada sa vedem ce pot face. Atat timp cat vom accepta tot oameni din sistem, vom sfarsi inevitabil cu „bilele” furate si vom trebui la nesfarsit sa alocam alte resurse pentru cumpararea unui set nou de bile.

Fostul comisar european pentru agricultura, Dacian Ciolos, este un om al sistemului, un om care a mai fost la guvernare, fiind pentru o perioada consilierul ministrului agriculturii Gheorghe Flutur, iar apoi devenind chiar el ministru al agriculturii, perioada in care stim foarte bine cum a fost agricultura romaneasca. Nu mai este nevoie sa asteptam pentru a vedea ce va face. Stim foarte bine ceea ce s-a intamplat in acea perioada.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Numele lui Dacian Ciolos este legat direct de experimentarea unor substante cancerigene in agricultura romaneasca!

Acum cinci ani, la momentul implementarii „Codex Alimentarius”, romanii deveneau primii cetateni din lume asupra carora se desfasurau teste pentru a se constata efectele unui compus chimis pe baza de Initium, un element chimic deosebit de periculos din noua clasa a substantelor impuse prin „Codex Alimentarius”.

O buna parte a oamenilor se stiinta trageau adevarate semnale de alarma, afirmand ca acest compus chimic este unul dintre factorii care favorizeaza aparitia cancerului. Cu toate acestea, aceste substante au fost folosite si testate efectele lor asupra culturilor de cartofi, ceapa, castraveti, struguri si rosii.

Romanii erau primii cetateni ai lumii pe care se testa Initium, asta dupa ce se mai testase compusul chimic in prealabil doar pe … sobolani si pe iepuri! Aceste lucruri se intamplau taman dupa ce Dacian Ciolos fusese numit comisar european pentru agricultura, conform intelgerii dintre Ciolos si concernul BASF(din ianuarie 2010), fungicidul fiind folosit la o serie intreaga de culturi agricole din Romania, rezultand astfel niste produse care indiferent cum erau obtinute, direct sau indirect, ele ar fi fost in mod sigur contaminate cu Initium.

Ce incredere poti sa mai ai dar atunci intr-un asemenea individ care a acceptat pentru o amarata de functie ca Romania sa fie prima tara din lume ai carei cetateni sa fie folositi pe post de cobai, pe care sa fie testat un compus chimic considerat periculos?

 

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info