Fostul deputat Metin Cerchez: “E o blasfemie sa ucizi si sa strigi Allah Akbar-Allah e mare”

Fostul deputat Metin Cerchez, presedintele Uniunii Turce Musulmane din Romania, isi exprima regretul si totala dezaprobare fata de actiunile teroriste care au avut loc la Paris. Fostul demnitar condamna crimele facute in numele religiei, considerandu-i lasi si blasfemietori pe cei care ucid persoane nevinovate si apoi striga :”Allah Akbar”-“Allah e mare”: “E o blasfemie sa ucizi si sa strigi Allah Akbar – Allah e mare. Manifestul Presedintelui Uniunii Turce Musulmane din Romania, Metin Cerchez!”, a postat Metin Cerchez pe contul sau de Facebook.

Fostul deputat Metin Cerchez: “E o blasfemie sa ucizi si sa strigi Allah Akbar-Allah e mare”

“E o blasfemie sa ucizi si sa strigi Allah Akbar – Allah e mare. Manifestul Presedintelui Uniunii Turce Musulmane din Romania,Metin Cerchez!”, a postat Metin Cerchez pe contul sau de Facebook.

“Presedintele Uniunii Turce Musulmane din Romania, Metin Cercehz, isi exprima regretul si totala dezaprobare fata de crima unor indivizi dezaxati care murdaresc cu buna stiinta religia curata, musulmana. Nu ai voie ca in numele lui Allah sa ucizi persoane nevinovate, oameni ca si tine. E o lasitate de neimaginat.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Este o blasfemie sa spui:”Allah Akbar”-“Allah e mare” si sa ucizi copii, femei, parinti nevinovati.

Nimeni, decat bunul Dumnezeu nu da si nu ia viata, cel mai pretios dar. Aceste grupari teroriste au fost create pentru a discredita credinta islamului, o religie a pacii. Ca si crestinii adevarati, musulmanii doresc o viata in pace cu toti -crestini, musulmani, evrei.

Cui folosesc aceste razboaie, aceste crime? Doar celor care se imbogatesc pe seama celor saraci, profitind de lacune de cunostinte si din pacate din lipsa de umanitate. Trebuie terminate aceste retele teroriste cum e ISSIS, odata pentru totdeauna, care din pacate nu au parut intamplator, ci au fost create cu complicitatea chiar a crestinilor si a altor religii…

Este momentul ca toti sa se uneasca in lupta de lichidare a acestor perimate care, intentionat sau nu, aduc ura impotriva comunitatii musulmane din intreaga lumea, a musulmanilor pacifisti. De aia eu sint turc si nu arab care ucide in numelel lui Allah. La Allah ca si dvs la Dumnezeu, ne rugam pentru viata si fericire si sanatate, nu pentru moarte. Din pacate in numele religiei mor oameni nevinovati.Pentru copii nostrii, trebuie ACUM sa lichidam teroristii .

Condoleante Franta.”, a postat fostul deputat Metin Cerchez pe contul sau de Facebook

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Nu cred in noapte, ci in zori de zi. Solidaritate cu românii din Harghita si Covasna.

Dum nov. 15 , 2015
Nu cred in noapte, ci in zori de zi. Solidaritate cu românii din Harghita si Covasna. O mie de steaguri tricolore de 1 Decembrie si cadouri pentru copii de Sfantul Nicolae. Actiunea Români pentru Români. Intr-un spatiu dominat numeric de o etnie si o confesiune straina, fratii nostri români lupta […]
Nu cred in noapte, ci in zori de zi. Solidaritate cu românii din Harghita si Covasna., foto: Mihai Tirnoveanu

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
libris.ro