Nu cred in noapte, ci in zori de zi. Solidaritate cu românii din Harghita si Covasna.

Nu cred in noapte, ci in zori de zi. Solidaritate cu românii din Harghita si Covasna., foto: Mihai Tirnoveanu

Nu cred in noapte, ci in zori de zi. Solidaritate cu românii din Harghita si Covasna. O mie de steaguri tricolore de 1 Decembrie si cadouri pentru copii de Sfantul Nicolae. Actiunea Români pentru Români.
Intr-un spatiu dominat numeric de o etnie si o confesiune straina, fratii nostri români lupta zi de zi pentru pastrarea identitatii noastre nationale, a credintei ortodoxe si a traditiilor stramosesti. Credeti-ma, nu este usor sa fii român in Harghita si Covasna.

Nu cred in noapte, ci in zori de zi. Solidaritate cu românii din Harghita si Covasna.

Nenumaratele mesaje primite de la fratii nostri de acolo precum si realitatea vazuta de noi ori de cate ori am fost in zona, ne confirma aceasta stare de fapt. Am vazut romani instrainati care vorbesc in casele lor limba maghiara, lucru de neimaginat pentru multi dintre noi, dar am vazut si multi romani care lupta inca cu o credinta si determinare greu de inteles pentru aceste vremi care dilueaza sangele si credinta.

Nu cred in noapte, ci in zori de zi; iar acesti zori vor veni in Inima Tarii odata cu noi, cei din toate colturile Ei. Vor veni pentru a-i ridica pe cei care sunt pe cale sa uite ca sunt romani, si pentru a-i intari pe acei care inca lupta. Solidaritatea nu este o metafora, ea vine concret, din Prahova de exemplu, printr-un pachet pe care l-am primit joi de la doamna Ana, cu steaguri tricolore, carti de rugaciune ortodoxa si cu un fular ce va sta asa de frumos la gatul unui copil din Zabala, sau din inima Olteniei, de la domnul Dragos Ivanovici, prin cele o suta de steaguri tricolore trimise. Va multumesc din suflet dragi romani!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


[alert-announce]Pentru aceasta Actiune din decembrie, steagurile tricolore si cadourile pentru copii se centralizeaza in Brasov la adresa mea (Tirnoveanu Mihai, str. Liviu Cornel Babes, nr.15, bl. 20, sc. C, ap.1, Cod Postal 500423, tel. 0722566606).[/alert-announce]

[alert-success]Avem deschise si doua conturi la a BRD, in special pentru romanii din diaspora. Cont lei: RO43BRDE080SV33092560800. Cont euro: RO35BRDE080SV33092720800 (cod SWIFT: BRDEROBU).[/alert-success]

Ambele conturi sunt deschise pe numele TIRNOVEANU ADRIANA. Banii trimisi vor fi folositi pentru achizitionarea steagurilor, precum si a pachetelor pentru copiii de romani ce vor primi cadouri de Sfantul Nicolae.

Doamne ajuta, frati romani!

[alert-announce]Autor/Foto:Mihai Tirnoveanu[/alert-announce]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info