«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Nu cred in noapte, ci in zori de zi. Solidaritate cu românii din Harghita si Covasna.

Print Friendly, PDF & Email

Nu cred in noapte, ci in zori de zi. Solidaritate cu românii din Harghita si Covasna. O mie de steaguri tricolore de 1 Decembrie si cadouri pentru copii de Sfantul Nicolae. Actiunea Români pentru Români.
Intr-un spatiu dominat numeric de o etnie si o confesiune straina, fratii nostri români lupta zi de zi pentru pastrarea identitatii noastre nationale, a credintei ortodoxe si a traditiilor stramosesti. Credeti-ma, nu este usor sa fii român in Harghita si Covasna.

Nu cred in noapte, ci in zori de zi. Solidaritate cu românii din Harghita si Covasna.

Nenumaratele mesaje primite de la fratii nostri de acolo precum si realitatea vazuta de noi ori de cate ori am fost in zona, ne confirma aceasta stare de fapt. Am vazut romani instrainati care vorbesc in casele lor limba maghiara, lucru de neimaginat pentru multi dintre noi, dar am vazut si multi romani care lupta inca cu o credinta si determinare greu de inteles pentru aceste vremi care dilueaza sangele si credinta.

Nu cred in noapte, ci in zori de zi; iar acesti zori vor veni in Inima Tarii odata cu noi, cei din toate colturile Ei. Vor veni pentru a-i ridica pe cei care sunt pe cale sa uite ca sunt romani, si pentru a-i intari pe acei care inca lupta. Solidaritatea nu este o metafora, ea vine concret, din Prahova de exemplu, printr-un pachet pe care l-am primit joi de la doamna Ana, cu steaguri tricolore, carti de rugaciune ortodoxa si cu un fular ce va sta asa de frumos la gatul unui copil din Zabala, sau din inima Olteniei, de la domnul Dragos Ivanovici, prin cele o suta de steaguri tricolore trimise. Va multumesc din suflet dragi romani!

(P):In aceasta campanie oferim gratuit un borcan de miere cu design special pentru orice comanda plasata in perioada 09 - 24 februarie 2019

Pentru aceasta Actiune din decembrie, steagurile tricolore si cadourile pentru copii se centralizeaza in Brasov la adresa mea (Tirnoveanu Mihai, str. Liviu Cornel Babes, nr.15, bl. 20, sc. C, ap.1, Cod Postal 500423, tel. 0722566606).

Avem deschise si doua conturi la a BRD, in special pentru romanii din diaspora. Cont lei: RO43BRDE080SV33092560800. Cont euro: RO35BRDE080SV33092720800 (cod SWIFT: BRDEROBU).

Ambele conturi sunt deschise pe numele TIRNOVEANU ADRIANA. Banii trimisi vor fi folositi pentru achizitionarea steagurilor, precum si a pachetelor pentru copiii de romani ce vor primi cadouri de Sfantul Nicolae.

Doamne ajuta, frati romani!

Autor/Foto:Mihai Tirnoveanu

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Campanie Crazy Days

Inline
Inline