Români din toata Tara contribuie la obiectivul nostru comun din Decembrie: o mie de steaguri tricolore pentru Harghita si Covasna

Români din toata Tara contribuie la obiectivul nostru comun din Decembrie: o mie de steaguri tricolore pentru Harghita si Covasna, cadouri de Sfântul Nicolae pentru puiutii de români din Inima Tarii.
In ei sta puterea zorilor ce vor veni, in acesti oameni ai poporului, care-si traiesc viata de zi cu zi ca fiecare dintre noi, cu griji si nevoi mai mari sau mai mici, cu bucurii, tristeti sau impliniri.

Români din toata Tara contribuie la obiectivul nostru comun din Decembrie: o mie de steaguri tricolore pentru Harghita si Covasna

Departe de jocuri politice sau “inginerii” financiare pe bani publici, departe de strategiile “destepte”, dar asa de aproape de tara. Ei sunt Români pentru Români. Au nume si suflete frumoase. România traieste printr-o viitoare mama, Georgiana din Franta, si prin iubitul ei sot Dan, România poarta numele lui Calin din Bistrita, Sandel din Braila, Marius din Calarasi sau Gabriel din satul Gorun, com. Tomesti (vecin cu satul bunicilor mei) jud. Iasi.

Romania este Ion si Maria. Este tarana ce intra prin palmele crapate de munca, in sangele romanesc al taranilor…din tarana si sange se naste lutul plamadirii de Tara, din tarana si sange venim noi cei de azi si de maine. Nu vom putea fi invinsi. Puterea nu este a noastra ci a Neamului, de multe ori nici macar nu ne dam seama de asta…dar acesta de fapt este resortul nostru.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Atunci cand mana unui roman din Harghita si Covasna va atinge steagul tricolor trimis de voi, atunci poporul se va inalta in Neam, in acele momente vom fi in Taina, caci acel steag nu este un simplu obiect, o simpla panza. Este un mesaj de lupta: lupta frate roman din Harghita si Covasna, sa tii aici Tara in picioare, lupta frate, ca Ion sa ramana Ion si Maria sa ramana Maria! Lupta, caci nu esti singur, noi toti din tara suntem alaturi de tine in muntii de redute si vaile de transee.

Fiecare roman din Harghita si Covasna care va primi Drapelul va sti ca acesta vine de la voi, din fiecare sat, comuna sau oras de unde v-a lasat Dumnezeu pe acest Pamant cu numele de Romania. Toti cei implicati direct in aceasta Actiune vor avea obligatia sa le spuna fratilor nostri acest fapt. Copiii care vor primi cadouri de Sfantul Nicolae deasemenea vor sti acest lucru.

Noi, cei din Brasov si Fagaras, organizatorii acestei Actiuni suntem mesagerii vostri, de fiecare data, in orice sat sau oras pe unde am fost pana acum, cu tarie, am subliniat aceasta realitate.

In asta consta puterea mesajului transmis. Steagurile si cadourile pentru copii se centralizeaza in Brasov la adresa mea (Tirnoveanu Mihai, Brașov, str. Liviu Cornel Babes, nr.15, bl. 20, sc. C, ap.1, Cod Postal 500423, tel. 0722566606).

Avem deschise si doua conturi la a BRD, in special pentru romanii din diaspora. Cont lei: RO43BRDE080SV33092560800. Cont euro: RO35BRDE080SV33092720800 (cod SWIFT: BRDEROBU). Ambele conturi sunt deschise pe numele TIRNOVEANU ADRIANA.

Banii trimisi vor fi folositi pentru achizitionarea steagurilor, precum si a pachetelor pentru copiii de romani ce vor primi cadouri de Sfantul Nicolae.

Doamne ajuta, frati romani!

Autor/Foto: Mihai Tirnoveanu

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Ion Iovcev, profesor in Tiraspol: "Limba romana nu poate fi distrusa cu Kalasnicov-ul"

vin nov. 20 , 2015
In timp ce in Romania este “raiul minoritatilor”, situatie recunoscuta si laudata la nivel international, ajungandu-se chiar la paradoxuri prin care se face “discriminare pozitiva” (n.a. situatie constatata pana si de catre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, el insusi un etnic minoritar) in dauna populatiei majoritare, in Transnistria, etnicii romani trebuie sa lupte […]
Ion Iovcev, profesor in Tiraspol: "Limba romana nu poate fi distrusa cu Kalasnicov-ul", foto: facebook.com/ion.iovcev

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
libris.ro