libris.ro

Bogdan Diaconu: „Iohannis nu recunoaște 1 Decembrie ca Zi Națională a României!”

Bogdan Diaconu: „Iohannis nu recunoaște 1 Decembrie ca Zi Națională a României!”

Președintele Partidului România Unită, deputatul Bogdan Diaconu, taxează foarte dur decizia președintelui Klaus Iohannis de a anula recepția de Ziua Națională a României de la Cotroceni!

Dupa ce a respins legea prin care Avram Iancu era recunoscut ca Erou National si apoi a promulgat in schimb ziua limbii maghiare in Romania, presedintele Klaus Iohannis a fost acuzat atat de opinia publica, cat si de presa sau de anumiti politicieni, unii chiar din randul Partidului National Liberal, ca nu ar fi patriot si nu ar dori binele acestei tari.

Anularea receptiei de Ziua Nationala a Romaniei de la Cotroceni nu face astfel decat sa intareasca argumentele celor care il acuza pe Iohannis de lipsa de patriotism.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Bogdan Diaconu: „Iohannis nu recunoaste 1 Decembrie ca Zi Nationala a Romaniei!”

Deputatul Bogdan Diaconu a postat un mesaj extrem de critic la adresa președintelui Klaus Iohannis, acuzându-l că nu recunoaște Ziua Națională a României (1 Decembrie):

„Iohannis nu recunoaste 1 Decembrie ca Zi Nationala a Romaniei!
Iohannis, cel care a promulgat legea zilei limbii maghiare, dar a respins legea Eroului National Avram Iancu, a anulat si receptia de Ziua Nationala de la Cotroceni! Acest lucru vine in continuarea atitudinii sale ca primar al Sibiului cand nu participa la festivitatile de 1 Decembrie. Cum e posibil sa avem un presedinte care nu onoreaza, asadar nu recunoaște Ziua Nationala?
Dar Iohannis a sustinut candidatii lui Tokes la alegerile locale din 2012 si i-a multumit lui Tokes pentru sprijinul in alegeri. E clar de ce Iohannis nu vrea ca Ziua Nationala a Romaniei sa fie Ziua Marii Uniri…”, a postat deputatul   Bogdan Diaconu pe contul sau de Facebook.

Nota Noastră: Într-o democrație fiecare este liber să aleagă ceea ce consideră el că-i mai bine pentru țară. Dar tot într-o democrație presa are rolul de a informa corect și despre cine sunt cei care au fost aleși, despre cât disprețuiesc și batjocoresc aceștia neamul românesc, precum și valorile identitare / naționale românești

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info