RSS
«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

O mie de steaguri pentru românii din Harghita si Covasna, cadouri pentru copiii fratilor nostri de Sfantul Nicolae. Aceasta este misiunea noastra pentru inceputul lunii Decembrie

Print Friendly, PDF & Email

O mie de steaguri pentru românii din Harghita si Covasna, cadouri pentru copiii fratilor nostri de Sfantul Nicolae. Aceasta este misiunea noastra pentru inceputul lunii Decembrie.
Pana acum ne-a ajutat Dumnezeu. Mai sunt cateva zile pana pe 1 Decembrie si daca mobilizarea se pastreaza vom indeplini obiectivul strangerii celor o mie de drapele tricolore. O mie de români din Inima Tarii le vor primi. O mie de familii le vor avea in casele lor, din partea Voastra. Zeci de orase si sate din România, prin voi, vor spune Prezent de 1 Decembrie in Harghita si Covasna.

O mie de steaguri pentru românii din Harghita si Covasna, cadouri pentru copiii fratilor nostri de Sfantul Nicolae. Aceasta este misiunea noastra pentru inceputul lunii Decembrie

Acesta este mesajul pe care vrem a-l transmite tuturor.
Exista undeva, in lumea larga, o românca cu numele de CARMEN. As vrea sa-i multumesc in mod deosebit pentru contributia sa extrem de importanta la aceasta actiune. Nu-i spun numele intreg deoarece nu stiu daca vrea sau nu sa-l mentionez public. Nu am reusit sa o gasesc pe facebook, dar poate citeste aceste randuri si-mi da un semn…

O situatie asemanatoare avem cu doamna STANCU si cu domnii MARINESCU si PETRESCU, care au trimis bani in cont. Ii rog din suflet sa-mi dea un semn pentru a le putea multumi personal. Daca cineva dintre voi stiti la cine ma refer, va rog sa le semnalati postarea.

Corina Aldea, cele 11 steaguri mari vor ajunge in mainile taranilor români din Zăbala, vor sti ca le-au primit de la o bucuresteanca care este cu inima si cu fapta alaturi de ei, sprijin pentru cauza lor nationala! Din suflet iti multumesc!!!

Doamne ajuta Tanta Stan si Gabriel Apreutesei pentru ajutor, Hristos sa va ocroteasca si sa va rasplateasca jertfa voastra! Ce ati facut voi nu e putin lucru!
Suntem Români pentru Români.

Steagurile si cadourile pentru copii se centralizează în Brasov la adresa mea (Tîrnoveanu Mihai, Brașov, str. Liviu Cornel Babeş, nr.15, bl. 20, sc. C, ap.1, Cod Postal 500423, tel. 0722566606).

Avem deschise si doua conturi la BRD, in special pentru românii din diaspora. Cont lei: RO43BRDE080SV33092560800. Cont euro: RO35BRDE080SV33092720800 (cod SWIFT: BRDEROBU). Ambele conturi sunt deschise pe numele TÎRNOVEANU ADRIANA.

Banii trimisi vor fi folositi pentru achizitionarea steagurilor, precum si a pachetelor pentru copiii de români ce vor primi cadouri de Sfantul Nicolae.

Pentru prietenii din Targu-Mures steagurile se centralizeaza la sediul ziarului Cuvantul liber, doamna Mariana Cristescu si directorul cotidianului, domnul Lazar Ladariu, in marea lor bunavointa, facilitand aceasta campanie de strangere a drapelelor tricolore care vor ajunge in Inima Tarii.

Doamne ajuta, frati români!

Autor/Foto: Mihai Tirnoveanu

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline