libris.ro

110 steaguri tricolore au ajuns in mainile românilor reprezentanti ai Forumului Civic al Românilor din Harghita, Covasna si Mures

110 steaguri tricolore au ajuns in mainile românilor reprezentanti ai Forumului Civic al Românilor din Harghita, Covasna si Mures

Am inceput! Cu Dumnezeu, inainte! Astazi, Miercurea Ciuc, Harghita. 110 steaguri tricolore au ajuns in mainile românilor reprezentanti ai Forumului Civic al Românilor din Harghita, Covasna si Mures. 18 steaguri si tot atatea cadouri pentru copiii din Voinesti Covasna, trimise acestora prin prietena noastra, profesoara Florentina Teaca. 40 de steaguri si 20 de pachete cu daruri pentru copii au plecat catre satul Livezi, Harghita, mesagerul nostru fiind vrednicul parinte Pavel Suciu.

In scurtul meu cuvant (nu-mi place sa vorbesc mult), le-am spus oamenilor ca toate acestea vin de la voi, de la românii din toate colturile Tarii si din Diaspora, ca semn al dragostei voastre, al unitatii si solidaritatii românesti. Cu ajutorul lui Dumnezeu, am reusit sa strangem peste o mie de steaguri tricolore româneşti.

110 steaguri tricolore au ajuns in mainile românilor reprezentanti ai Forumului Civic al Românilor din Harghita, Covasna si Mures

Misiunea noastra se va incheia numai la incheierea daruirii tuturor acestora fratilor nostri de pe pamantul românesc al Harghitei si Covasnei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Asadar, astazi, 28 noiembrie, noi, reprezentantii Actiunii Români pentru Români, subsemnatul si fratele meu de lupta Florin Palas, am fost onorati sa raspundem invitatiei Forumului Civic al Românilor din Harghita, Covasna si Mures, a carei Adunarea Generala a avut loc la Centrul Eparhial al Episcopiei Ortodoxe a Covasnei şi Harghitei.

La aniversarea a 10 ani de la înfiinţarea acestei organizații neguvernamentale, reprezentativă, au participat Preasfinţitul Andrei Moldovan, Episcopul Harghitei şi Covasnei, Biserica Ortodoxa avand un rol determinant in pastrarea Legii Românesti in acest spatiu, reprezentanţi ai societăţii civile româneşti din cele trei judeţe, conducători români ai autorităţilor publice locale, preoţi, jurnalişti.

In paralel aproximativ cateva sute de maghiari, la instigarea Partidului Civic Maghiar, manifestau pentru autonomie şi scandau împotriva Tratatului de la Trianon.
Inima Tarii bate in Steagul Tricolor. Lupta continua. Doamne ajuta, frati români!

Autor/Foto: Mihai Tirnoveanu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info