RSS

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Bogdan Diaconu: “Manifest pentru România românilor”

Print Friendly, PDF & Email

Presedintele Partidului Romania Unita, deputatul Bogdan Diaconu, a dat publicitatii un manifest prin care condamna politicile indreptate impotriva cetatenilor Romaniei din ultimul sfert de veac: cedarea resurselor tarii, distrugerea agriculturii romanesti, saracirea populatiei, piedicile impuse produselor romanesti, batjocorirea si modificarea istoriei romanilor, alterarea valorilor culturale, istorice, morale si spirituale romanesti si inlocuirea lor cu “valori” straine, anti-romanesti.

 “Manifest pentru România românilor”, acesta este titlul unui manifest in care deputatul Bogdan Diaconu a enumerat toate nemultumirile si toate relele abatute asupra Romaniei in ultimul sfert de veac si care trebuie stopate cat mai curand pentru ca Romania sa redevina din nou a romanilor.

 Bogdan Diaconu: “Manifest pentru România românilor”

“Manifest pentru Romania romanilor
Astazi e momentul in care trebuie sa spunem ”Ajunge!” cu instrainarea Romaniei!
Ajunge cu cedarea resurselor țarii pe degeaba, cu distrugerea agriculturii romanești, cu saracirea populației și cu abandonarea țaranilor pentru ca totul sa vina din import!
Ajunge cu hrana de plastic adusa din strainatate și cu mafiile din piețe, in timp ce produsele romanești sunt condamnate la dispariție, o data cu țaranul roman!
Ajunge cu mutilarea istoriei romanilor pentru ca valorile straine, anti-romanești, sa ocupe spațiul public!
Ajunge cu colonizarea Romaniei și cu transformarea romanilor in sclavi și in națiune abia tolerata in propria ei țara!
Ajunge cu domnia prostiei și a tradatorilor de țara pentru care telefoanele de la Bruxelles și de la ambasadele straine sunt mai importante decat interesele romanilor!
Ajunge cu diktatele Bruxelles-ului și ale Berlinului!
Ajunge cu dominația puterilor straine asupra Romaniei, puteri care ne impun imigranți musulmani, distrugerea produselor romanești și drepturi nesfarșite pentru homosexuali, minoritați și tot ce incalca identitatea noastra naționala!
Ajunge cu dominația politicii maghiare asupra Transilvaniei, cu dominația politicii germane asupra Cotroceniului și cu dominația FMI asupra economiei noastre!
Ajunge cu monopolul partidelor vechi, pline de talhari la drumul mare, in politica interna, gata sa se vanda oricui le permite sa mai suga ceva din avuția naționala!
Ajunge cu confuzia dintre romani și țigani și cu umilința noastra in Europa!
Ajunge cu ingenuncherea in fața tuturor strainilor, in fața tuturor ambasadelor occidentale și in fața tuturor multinaționalelor care vin in Romania doar pentru a scoate din țara profiturile uriașe pe care le obțin prin complicitatea autoritaților romane!
Ajunge cu distrugerea padurilor care pleaca spre Occident ca marfa ieftina de larg consum in timp ce Romania se deșertifica, iar munții noștri devin golași și triști!
Ajunge cu lumina care ne vine de la Vest sub forma de marfa scumpa și proasta și sub forma de directive europene sau de planuri de masuri financiare internaționale menite sa ne ingroape in datorii și in saracie!
Ajunge cu Romania data strainilor! E timpul pentru Romania romanilor!
La Mulți Ani, Romania!
Scutura-te de lichele și de lipitori pentru ca Tu ești Romania romanilor!”

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline