Bogdan Diaconu: “Manifest pentru România românilor”

Presedintele Partidului Romania Unita, deputatul Bogdan Diaconu, a dat publicitatii un manifest prin care condamna politicile indreptate impotriva cetatenilor Romaniei din ultimul sfert de veac: cedarea resurselor tarii, distrugerea agriculturii romanesti, saracirea populatiei, piedicile impuse produselor romanesti, batjocorirea si modificarea istoriei romanilor, alterarea valorilor culturale, istorice, morale si spirituale romanesti si inlocuirea lor cu “valori” straine, anti-romanesti.

 “Manifest pentru România românilor”, acesta este titlul unui manifest in care deputatul Bogdan Diaconu a enumerat toate nemultumirile si toate relele abatute asupra Romaniei in ultimul sfert de veac si care trebuie stopate cat mai curand pentru ca Romania sa redevina din nou a romanilor.

 Bogdan Diaconu: “Manifest pentru România românilor”

“Manifest pentru Romania romanilor
Astazi e momentul in care trebuie sa spunem ”Ajunge!” cu instrainarea Romaniei!
Ajunge cu cedarea resurselor țarii pe degeaba, cu distrugerea agriculturii romanești, cu saracirea populației și cu abandonarea țaranilor pentru ca totul sa vina din import!
Ajunge cu hrana de plastic adusa din strainatate și cu mafiile din piețe, in timp ce produsele romanești sunt condamnate la dispariție, o data cu țaranul roman!
Ajunge cu mutilarea istoriei romanilor pentru ca valorile straine, anti-romanești, sa ocupe spațiul public!
Ajunge cu colonizarea Romaniei și cu transformarea romanilor in sclavi și in națiune abia tolerata in propria ei țara!
Ajunge cu domnia prostiei și a tradatorilor de țara pentru care telefoanele de la Bruxelles și de la ambasadele straine sunt mai importante decat interesele romanilor!
Ajunge cu diktatele Bruxelles-ului și ale Berlinului!
Ajunge cu dominația puterilor straine asupra Romaniei, puteri care ne impun imigranți musulmani, distrugerea produselor romanești și drepturi nesfarșite pentru homosexuali, minoritați și tot ce incalca identitatea noastra naționala!
Ajunge cu dominația politicii maghiare asupra Transilvaniei, cu dominația politicii germane asupra Cotroceniului și cu dominația FMI asupra economiei noastre!
Ajunge cu monopolul partidelor vechi, pline de talhari la drumul mare, in politica interna, gata sa se vanda oricui le permite sa mai suga ceva din avuția naționala!
Ajunge cu confuzia dintre romani și țigani și cu umilința noastra in Europa!
Ajunge cu ingenuncherea in fața tuturor strainilor, in fața tuturor ambasadelor occidentale și in fața tuturor multinaționalelor care vin in Romania doar pentru a scoate din țara profiturile uriașe pe care le obțin prin complicitatea autoritaților romane!
Ajunge cu distrugerea padurilor care pleaca spre Occident ca marfa ieftina de larg consum in timp ce Romania se deșertifica, iar munții noștri devin golași și triști!
Ajunge cu lumina care ne vine de la Vest sub forma de marfa scumpa și proasta și sub forma de directive europene sau de planuri de masuri financiare internaționale menite sa ne ingroape in datorii și in saracie!
Ajunge cu Romania data strainilor! E timpul pentru Romania romanilor!
La Mulți Ani, Romania!
Scutura-te de lichele și de lipitori pentru ca Tu ești Romania romanilor!”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Dorin Chirtoaca: "Luati cu asalt Prutul, zdrobiti vamele, granitele, barierele care mai sunt intre noi! S-ar putea sa fie calea cea mai scurta spre Uniunea Europeana"

mie dec. 2 , 2015
Primarul Chisinaului, domnul Dorin Chirtoaca, le-a transmis celor adunati in piata Catedralei Mitropolitane din capitala Republicii Moldova, in timpul inaugurarii bradului de Craciun, sa ia cu asalt Prutul si sa zdrobeasca barierele care separa romanii de pe ambele maluri ale Prutului, sugerand ca asta ar fi calea cea mai scurta pentru […]
Dorin Chirtoaca: "Luati cu asalt Prutul, zdrobiti vamele, granitele, barierele care mai sunt intre noi! S-ar putea sa fie calea cea mai scurta spre Uniunea Europeana", foto: captura TV today.md

Poate vă place și:

libris.ro