libris.ro

Prin alegerea lui Liviu Dragnea in fruntea partidului, PSD-ul si-a semnat condamnarea la moarte

Prin alegerea lui Liviu Dragnea in fruntea partidului, PSD-ul si-a semnat condamnarea la moarte

Intr-o lume in care tot mai multi dintre noi suntem constienti ca atat televiziunile cat si restul presei din Romania se afla sub controlul unor entitati mai mult sau mai putin controlate politic, sau care au in spate interese profund diferite de cele ale cetatenilor romani, un individ suspectat de acte de coruptie precum Liviu Dragnea, vine cu asa numita „lege a defaimarii” pentru a baga pumnul pana si in gura ultimelor surse de rezistenta care inca se mai opun cenzurii si mizeriei din politica romaneasca: presa alternativa si retelele de socializare.

Ideea pe care o introduce acum Liviu Dragnea nu este noua si nici macar nu credem a fi scornita din capatana sa, ci mai degraba venita pe o filiera externa. Aceeasi idee a cenzurii globale este de mai multa vreme implementata chiar de catre Comisia Europeana.

Citeste si: Cenzura globala: UE cheltuie milioane pentru a cenzura presa si retelele sociale

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Cenzura globala – UE este gata sa cheltuiasca milioane de euro pentru a controla presa alternativa si retelele sociale. De cand presa alternativa a inceput sa dezvaluie adevaruri dureroase Comisia Europeana intentioneaza sa investeasca aproximativ doua milioane de euro pentru a limita opiniile critice la adresa UE  ale presei alternative si alte retelelor sociale cum ar Facebook si Twitter.

In functie de gravitatea opiniilor critice cu privire la politica Comisiei Europene se pot lua masuri pecuniare , amenzi sau in cazul mass-media sa fie fortata sa retracteze ce au scris sau sa faca corectii. Aceste masuri ar fi confirmate si de un articol aparut in publicatia Daily Telegraph. Aceste masuri ar fi inacceptabile, anti-democratice si efectiv un atac impotriva libertatii de exprimare!

Prin alegerea lui Liviu Dragnea in fruntea partidului, PSD-ul si-a semnat condamnarea la moarte

[tp_product id=”198143560″ feed=”396″]
Prin alegerea  recenta in functia de sef al partidului a lui Liviu Dragnea, Partidul Social Democrat practic si-a semnat condamnarea la moarte din punct de vedere politic. Proiectul legislativ al asa numitei „legi a defaimarii” cu care este creditat Liviu Dragnea a fost plasmuit aidoma altor legi create special impotriva intereselor cetatenilor romani, in laboratoarele externe ale unor organizatii profund antiromanesti.

Prin impunerea acestei legi, Liviu Dragnea a reamintit multora dintre romani de perioada totalitarismului de tip bolsevic din cei mai negri ani pe care i-a trait vreodata Romania, o perioada teribila in care peste un milion de romani au devenit peste noapte victime in inchisorile comuniste pentru simple delicte de opinie.

Daca planul initial al PSD-ului a fost sa se autodistruga din punct de vedere politic, atunci prin alegerea lui Liviu Dragnea aproape ca a reusit acest lucru. Prin urmare, ii uram PSD-ului de acum inainte sa-i fie tarana cat mai grea si sa nu mai apara nicicand pe listele electorale!

foto: captura Romania TV

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info