libris.ro

Candidat garantat de MRU la europarlamentare prins cu 6 kg de aur in masina la Cluj. Mafia care graviteaza in jurul politicii romanesti

Candidat garantat de MRU la europarlamentare prins cu 6 kg de aur in masina la Cluj. Mafia care graviteaza in jurul politicii romanesti

Aksoy Yavuz, tanarul constantean care a fost prins cu 6 kg de aur in masina la Cluj este un fost candidat garantat de catre Mihai Razvan Ungureanu la europarlamentare. Politistii au confiscat de la Aksoy Yavuz bijuterii in valoare de 1 milion de lei. MRU, actualul director al SIE, il recomandase pe constanteanul Yavuz la europarlamentare din partea partidului Forta Civica, laudandu-l destul de „energic” intr-o conferinta de presa. Aksoy Yavuz are 33 de ani, dubla cetatenie (romana si turca) si este patronul firmei Dynasty Gold SRL din Constanta, specializata in comertul ceasurilor si bijuteriilor.

Candidat garantat de MRU la europarlamentare prins cu 6 kg de aur in masina la Cluj. Mafia care graviteaza in jurul politicii romanesti

MRU, actualul director al SIE, are un trecut mai mult decat controversat, in jurul sau planand mai multe suspiciuni legate de actiuni indreptate impotriva intereselor statului si poporului roman, atat in cazul tezaurului romanesc de la rusi cat si in cazul mostenirii Gojdu din Ungaria. Mafia care graviteaza in jurul politicii romanesti are de asemenea si foarte multe legaturi si conexiuni externe, unele dintre ele mostenite de pe vremea cand Romania era intesata de spioni si agenti de influenta straini.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Cariera si studiile lui Mihai Razvan Ungureanu sunt strans legate de organizatiile si fundatiile lui Soros si de cele iudaice ale lui Mark Rich ( un alt personaj sinistru de care este legata mafia rusa si nu numai, suspectat de catre FBI de spalare de bani pentru oligarhia rusa, crima organizata si de colaborare cu Mossad, serviciul secret al Israelului).

Nicolae Ulieru, omul care a avut cel mai lung mandat de purtator de cuvant al SRI, il acuza pe Mihai Razvan Ungureanu de tradare nationala sustinand ca atunci cand s-a incercat racolarea lui MRU de catre SRI un serviciu strain si stat strain a intervenit pentru a bloca aceasta racolare. Acelasi Ulieru il acuza pe MRU ca a facilitat intrarea unui avocat cu legaturi israeliene la Omar Hayssam in celula fara ca procurorul de caz sa ii dea aprobare.

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info