RSS

Se reduce numărul de parlamentar…

Se reduce numărul de …

Cum se combate separatismul în C…

Cum se combate separa…

Inițiativă atipică: un liberal d…

Inițiativă atipică: u…

Se munceste intens la excluderea…

Se munceste intens la…

Patron de restaurant din Târgu M…

Patron de restaurant …

S-a ajuns mult prea departe! Rez…

S-a ajuns mult prea d…

Ion Cristoiu: "Augustin Lazăr tr…

Ion Cristoiu: "August…

Nu e puțin ciudat că un personaj…

Nu e puțin ciudat că …

Răni adânci în conștiința române…

Răni adânci în conști…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Controlul maselor. Imbecilizarea bolsevica de acum jumatate de secol si imbecilizarea moderna a maselor

Print Friendly, PDF & Email

In luna octombrie a anului 1919, Lenin a intreprins o vizita secreta in laboratorul celebrului psiholog I. P. Pavlov, cu scopul de a se informa cu privire la munca savantului, mai ales asupra studiilor acestuia legate de reflexele conditionate, bolsevicii fiind interesati de controlul comportamentului uman si influentarea acestuia.

“Vreau ca masele din Rusia sa urmeze modelul comunist de a gandi si a reactiona”, i-a explicat Lenin…. Pavlov a ramas impietrit.

Se parea ca Lenin voia ca Pavlov sa faca oamenilor ceea ce deja experimentase pe caini (reflexe conditionate de stimuli).

"Vreau ca masele din Rusia sa urmeze modelul comunist de a gandi si a reactiona", i-a explicat Lenin.... Pavlov a ramas impietrit.

“Vreau ca masele din Rusia sa urmeze modelul comunist de a gandi si a reactiona”, i-a explicat Lenin…. Pavlov a ramas impietrit.

Controlul maselor. Imbecilizarea bolsevica de acum jumatate de secol si imbecilizarea moderna a maselor

”Daca a existat vreodata un om caruia i s-ar potrivi stereotipul de iudeo – plutocratic bolșevic mondial sionist conspirator, acesta sunt eu …”, a declarat George Soros pentru Sydney Morning Herald in timpul unui interviu publicat la 15 noiembrie 1997

Stabilim deci ca George Soros are o afinitate speciala pentru ideologia bolsevicilor si aidoma lor, si lui ii place sa fie un manipulator din umbra al maselor.

George Soros s-a infiltrat in tarile din fostul bloc comunist din Europa Centrala si de Est, inclusiv in Romania, inca de pe la mijlocul anilor ’80, prin intermediul activitatilor subversive subventionate de catre CIA si cu ajutorul Helsinki Watch, organizatie care se va transforma mai apoi in Human Right Watch.

De altfel, la nici cateva zile dupa “finalizarea lovilutiei” din 1989 din Romania, au aparut ca prin farmec primele plosnitarii si publicatii sorosiste din Romania. Ori se stie ca pregatirea unei publicatii dureaza mult mai mult decat a durat pentru aparitia miraculoasa ( vezi Revista 22, aparitia “spontana” a grupului GDS si ale altor ONG-uri satelit, intitulate aparatoare ale drepturilor omului); reteaua lui Soros din Romania fusese pregatita si planificata pentru a se activa cu mult timp inainte de momentul decembrie 1989.

Controlul maselor. Imbecilizarea bolsevica de acum jumatate de secol si imbecilizarea moderna a maselor

Controlul maselor. Imbecilizarea bolsevica de acum jumatate de secol si imbecilizarea moderna a maselor

Dar ce treaba are Helsinki Watch cu George Soros? La New York a fost infiintata organizatia Helsinki Watch, care urmarea respectarea de catre statele sovietice a Acordului de la Helsinki, acord ce includea printre alte prevederi si standarde legate de drepturile omului. George Soros a inceput sa participe la sedintele regulate ale Helsinki Watch, devenind un sustinator major al organizatiei, pe masura ce aceasta isi extindea acoperirea geografica si se transforma in Human Rights Watch.

Aryeh Neier, director fondator al Helsinki Watch, a devenit in cele din urma presedinte al Institutului pentru o Societate Deschisa (Open Society Institute) al lui Soros.

La fel ca si Lenin, George Soros are ca scop influentarea si imbecilizarea maselor dupa cam acelasi pattern de inspiratie bolsevica. Prin intermediul unei puternice retele de plosnitarii ( a se citi ONG-uri, asociatii, fundatii, etc), a unor trusturi de presa si chiar si unii politicieni cumparati, George Soros si alte interese profund oculte care se ascund in spatele sau, manipuleaza opinia publica din Romania pentru a fi pro sau contra anumite cauze, bineinteles ca in functie de interese total straine Romaniei si poporului roman.

Pentru “plutocratul bolșevic mondial sionist conspirator” George Soros, “oamenii tineri, frumosi si liberi”, cu o “gandire libera”(vezi Pro TV) si critica, trebuie musai sa fie impotriva religiei, pro gay, pro droguri, pro pedofilie, anti state nationale, etc

Se reinitiaza astfel marota bolsevica de acum peste jumatate de secol, cand bisericile erau transformate in grajduri, inchisori sau depozite, maicutele de prin manastiri erau violate, calugarii erau spanzurati sau batjocoriti in cele mai ingrozitoare moduri, bibliotecile si cartile din ele erau arse si distruse, muzeele si alte institutii culturale erau devastate de gloatele manate din spate de aceiasi manipulatori ca si cei care zbiara acum in zilele noastre, fiind porniti fix impotriva acelorasi idei…

Bolsevicii n-au murit, doar putin s-au revopsit!

Glasul.info


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.
Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline