libris.ro

Controlul maselor. Imbecilizarea bolșevică de acum jumătate de secol și imbecilizarea modernă a maselor

Controlul maselor. Imbecilizarea bolșevică de acum jumătate de secol și imbecilizarea modernă a maselor

În luna octombrie a anului 1919, Lenin a întreprins o vizită secretă în laboratorul celebrului psiholog I. P. Pavlov, cu scopul de a se informa cu privire la munca savantului, mai ales asupra studiilor acestuia legate de reflexele condiționate, bolșevicii fiind interesati de controlul comportamentului uman și influențarea acestuia.

„Vreau ca masele din Rusia să urmeze modelul comunist de a gândi și a reacționa”, i-a explicat Lenin…. Pavlov a rămas împietrit.

Se părea că Lenin voia ca Pavlov să facă oamenilor ceea ce deja experimentase pe câini (reflexe condiționate de stimuli).

"Vreau ca masele din Rusia sa urmeze modelul comunist de a gandi si a reactiona", i-a explicat Lenin.... Pavlov a ramas impietrit.
„Vreau ca masele din Rusia sa urmeze modelul comunist de a gandi si a reactiona”, i-a explicat Lenin…. Pavlov a ramas impietrit.

Controlul maselor. Imbecilizarea bolsevica de acum jumatate de secol si imbecilizarea moderna a maselor

”Dacă a existat vreodată un om căruia i s-ar potrivi stereotipul de iudeo – plutocratic bolșevic mondial sionist conspirator, acesta sunt eu …”, a declarat George Soros pentru Sydney Morning Herald în timpul unui interviu publicat la 15 noiembrie 1997

Stabilim deci ca George Soros are o afinitate specială pentru ideologia bolșevicilor și aidoma lor, și lui ii place sa fie un manipulator din umbra al maselor.

George Soros s-a infiltrat in tarile din fostul bloc comunist din Europa Centrala si de Est, inclusiv in Romania, inca de pe la mijlocul anilor ’80, prin intermediul activitatilor subversive subventionate de catre CIA si cu ajutorul Helsinki Watch, organizatie care se va transforma mai apoi in Human Right Watch.

De altfel, la nici cateva zile dupa „finalizarea lovilutiei” din 1989 din Romania, au aparut ca prin farmec primele plosnitarii si publicatii sorosiste din Romania. Ori se stie ca pregatirea unei publicatii dureaza mult mai mult decat a durat pentru aparitia miraculoasa ( vezi Revista 22, aparitia „spontana” a grupului GDS si ale altor ONG-uri satelit, intitulate aparatoare ale drepturilor omului); reteaua lui Soros din Romania fusese pregatita si planificata pentru a se activa cu mult timp inainte de momentul decembrie 1989.

Controlul maselor. Imbecilizarea bolsevica de acum jumatate de secol si imbecilizarea moderna a maselor
Controlul maselor. Imbecilizarea bolsevica de acum jumatate de secol si imbecilizarea moderna a maselor

Dar ce treaba are Helsinki Watch cu George Soros? La New York a fost infiintata organizatia Helsinki Watch, care urmarea respectarea de catre statele sovietice a Acordului de la Helsinki, acord ce includea printre alte prevederi si standarde legate de drepturile omului. George Soros a inceput sa participe la sedintele regulate ale Helsinki Watch, devenind un sustinator major al organizatiei, pe masura ce aceasta isi extindea acoperirea geografica si se transforma in Human Rights Watch.

Aryeh Neier, director fondator al Helsinki Watch, a devenit in cele din urma presedinte al Institutului pentru o Societate Deschisa (Open Society Institute) al lui Soros.

La fel ca si Lenin, George Soros are ca scop influentarea si imbecilizarea maselor dupa cam acelasi pattern de inspiratie bolsevica. Prin intermediul unei puternice retele de plosnitarii ( a se citi ONG-uri, asociatii, fundatii, etc), a unor trusturi de presa si chiar si unii politicieni cumparati, George Soros si alte interese profund oculte care se ascund in spatele sau, manipuleaza opinia publica din Romania pentru a fi pro sau contra anumite cauze, bineinteles ca in functie de interese total straine Romaniei si poporului roman.

Pentru „plutocratul bolșevic mondial sionist conspirator” George Soros, „oamenii tineri, frumosi si liberi”, cu o „gandire libera”(vezi Pro TV) si critica, trebuie musai sa fie impotriva religiei, pro gay, pro droguri, pro pedofilie, anti state nationale, etc

Se reinitiaza astfel marota bolsevica de acum peste jumatate de secol, cand bisericile erau transformate in grajduri, inchisori sau depozite, maicutele de prin manastiri erau violate, calugarii erau spanzurati sau batjocoriti in cele mai ingrozitoare moduri, bibliotecile si cartile din ele erau arse si distruse, muzeele si alte institutii culturale erau devastate de gloatele manate din spate de aceiasi manipulatori ca si cei care zbiara acum in zilele noastre, fiind porniti fix impotriva acelorasi idei…

Bolsevicii n-au murit, doar putin s-au revopsit!

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.



Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info