libris.ro

Strigator la cer! Mormintele familiei fostului deputat Metin Cerchez au fost profanate

Strigator la cer! Mormintele familiei fostului deputat Metin Cerchez au fost profanate

Strigator la cer! Mormintele parintilor si ale altor rude ale fostului deputat Metin Cerchez din cimitirul musulman din Constanta au fost profanate. Potrivit domnului Metin Cerchez, pamantul de pe morminte a fost rascolit, iar in urma au ramas cutii de bere si chiar ramasite umane scoase la suprafata, motiv pentru care acesta a sesizat politia si parchetul pentru distrugere si profanare de morminte.

Strigator la cer! Mormintele familiei fostului deputat Metin Cerchez au fost profanate

„Strigator la cer. Mormintele parintilor lui Metin Cerchez-Cerchez Zuber si Cerchez Cadrie au fost profanate si distruse. Am sesizat politia si parchetul ptr profanare de morminte si distrugere. Este o mizerie de nedescris in cimitirul musulman din Contanta, cel mai mare al cultului musulman, administrat de Muftiul Murat Yusuf. Sunt distruse mormintele, cutii de bere si alcool pe morminte. Nu le pasa de mortii, care nu sint doar ai mei. Toti avem pe cineva drag ingropat acolo si mai devreme sau mai tirziu toti ajungem acolo… Vin milioane de euro la uniunile turca si tatara, la muftiat si isi bat joc de cimitir si de linistea mortilor.

Metin Cerchez a renovat toaleta publica din cimitir. Inainte era o gropa fara scaun, toaleta si toti isi faceau nevoile la 3 metri de piatra unde este pus mortul inainte de a fi ingropat. Haram(n.r. Interzis/Asa nu)!Am pus gresie, faianta, am tras canalizare, robinete, usi de aluminiu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Nu sunt in stare sa tina curatenia. Am pus la initiativa mea lumina, banci galbene, am adus tomberoane pentru gunoi din tabla si plastic, darau disparut! Am propus un administrator tatar si unul turc, pensionari. Nu s-a putut. Am propus instalarea de camere video la 360 grade care ar fi inregistrat fapetele penale, se scot morti, oameni la care nu a mai venit cineva si sunt ingropati unii cu bani.

Am postat si poze cu oase de cadavre, le-a luat pollitia si parchetul! Toata lumea tace,eu NU! Pana aici… Sa vedem ce se va intimpla cu plingerea penala conf art 319 CP. Aveti dovada cum au distrus mormintele parintilor, pamant aruncat peste ele, au rupt florile, trandafirii, zambilele, liliacul, ghioceii, au rupt, asa cum aveti crestinii cruci din lemn, bucatile de lemn cu semiluna de la capataiul parintilor. Erau bucati de lemn de la alte morminte peste mormintele familiei Cerchez…. Dezastru. Am postat si poza cu mormantul unchiului meu regretatul actor Hamdi Cerchez,fratele tatalui meu Zuber Cerchez….„, a postat Metin Cerchez pe contul sau de Facebook

Foto: facebook.com/metin.cerchez

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info