Spectrometrul de buzunar, gadget-ul care poate depista otrava din alimentele vandute in supermaket-uri!

In ultima vreme s-a dezbatut destul de frecvent problema gunoaielor alimentare vandute in supermaket-urile din Romania, alimente ieftine, pline de de adevarate cocktailuri chimice, deosebit de nocive pentru sanatate. Insa in afara de a citi cu atentie eticheta produselor alimentare si a avea incredere ca mai exista pe aceasta lume si producatori de buna credinta care sunt cinstiti si afiseaza “ingredientele” si aditivii din alimente, singura metoda de a evita gunoaiele vandute in supermaket-uri drept alimente era sa evitam sa cumparam din aceste magazine.

Spectrometrul de buzunar, gadget-ul care poate depista otrava din alimentele vandute in supermaket-uri!

Acum a aparut insa a aparut spectrometrul de buzunar, gadget-ul care poate depista otrava din alimentele vandute in supermaket-uri, un mic dispozitiv care poate da o adevarata lovitura celor care isi bat joc cu buna stiinta de sanatatea consumatorilor!

Cu un astfel de dispozitiv, al carui pret nu depaseste costul unui smartphone de duzina, oricine poate reclama si scoate otravurile si gunoaiele vandute romanilor in supermaket-uri drept hrana!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro
Gadget-ul poate depista toxinele care se regasesc in diverse produse alimentare, dar de asemenea poate depista si concentratiile de toxine din produsele nealimentare, mai cu seama in plasticurile si produsele sintetice de proasta calitate care au invadat in ultimul timp supermaket-urile din Romania ( jucariile de plastic sunt in special periculoase, copiii fiind expusi diverselor toxine prezente in aceste gunoaie care le pun sanatatea in pericol).

Acest mic dispozitiv poate face imediat analiza spectrala pentru diferite produse vandute de marile lanturi de magazine, scanand amprenta moleculara si indicand nivelurile de toxine prezente in ele.

Foto: consumerphysics.com

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Fratia Ortodoxa Sf. Mare Mucenic Gheorghe, purtatorul de Biruinta din nou alaturi de copiii români din Harghita si Covasna

Dum feb. 21 , 2016
„Fratia Ortodoxa Sf. Mare Mucenic Gheorghe, purtatorul de Biruinta” din nou alaturi de copiii români din Harghita si Covasna. Au fost prezenti atat la Dobarlau Vale, unde au fost sprijin de nadejde parintelui Lucian Pozna, punand la punct caminul centrului educational-cultural pentru copiii din sat, cat si la Odorheiu Secuiesc, […]
Alaturi de Actiunea "Români pentru Români", foto: Mihai Tirnoveanu

Poate vă place și:

libris.ro