RSS
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Fratia Ortodoxa Sf. Mare Mucenic Gheorghe, purtatorul de Biruinta din nou alaturi de copiii români din Harghita si Covasna

Print Friendly, PDF & Email

„Fratia Ortodoxa Sf. Mare Mucenic Gheorghe, purtatorul de Biruinta” din nou alaturi de copiii români din Harghita si Covasna. Au fost prezenti atat la Dobarlau Vale, unde au fost sprijin de nadejde parintelui Lucian Pozna, punand la punct caminul centrului educational-cultural pentru copiii din sat, cat si la Odorheiu Secuiesc, rasplatind cu daruri consistente elevii români de la Orfelinatul Casa Sf. Iosif. Acum trimit semnul lor de dragoste româneasca copiilor din Mărtănuş si Ojdula.

Fratia Ortodoxa Sf. Mare Mucenic Gheorghe, purtatorul de Biruinta din nou alaturi de copiii români din Harghita si Covasna

Dan Ciprian Grajdeanu, liderul Fratiei Ortodoxe, m-a anuntat ca fratii si surorile din grupul lui vor pune mana de la mana si vor contribui cu importanta suma de 1000 lei pentru confectionarea costumelor populare destinate copiilor români din cele doua sate covasnene, intelegand pe deplin marea putere a costumului popular românesc, mai ales in judetele Harghita si Covasna.

Rugaciune si fapta, acesta e modul lor de actiune, nu tocmai usor, presupunand multe sacrificii, munca multa, timp si bani. Putere lor este venita din Credinta in Hristos si Neam. Va multumesc din suflet, frati si surori de Credinta, Hristos sa va dea putere si fericire!

Strângerea fondurilor pentru realizarea costumelor populare se desfasoara prin intermediul conturilor BRD:Cont lei:RO43BRDE080SV33092560800.Cont euro: RO35BRDE080SV33092720800(cod SWIFT: BRDEROBU. Ambele conturi sunt deschise pe numele TÎRNOVEANU ADRIANA. Adresa: Brașov, str. Liviu Cornel Babeş, nr.15, bl. 20, sc. C, ap.1, Cod Poștal 50042.

Aceste straie populare vor fi transmise si generatiilor viitoare de copii prin grija bisericilor ortodoxe din localitatile respective.

Autor/Foto: Mihai Tirnoveanu


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.
Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline