Iohannis le face iar ochi dulci …

Puțini dintre români…

Înfiorător! Caz de pedofilie în …

Germania se află în …

Mălin Bot a pierdut procesul cu …

Recursul lui Mălin B…

Rareș Bogdan, propulsat în capul…

După reacțiile vehem…

Aurelian Pavelescu: "Comisia nu …

După ce pe numele pr…

Lucian Mîndruță: cronicarii medi…

În urmă cu câțiva an…

Orban spune lucruri trăsnite: Ar…

Pe lângă faptul că a…

DCnews: "Se cere înființarea une…

"Kovesi - agent stră…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

GRUPUL DE SOLIDARITATE ROMÂNEASCĂ CU SĂTENII DIN NADĂȘ

Print Friendly, PDF & Email

Mergem inca o data la Judecatorie la Ineu, avem termen pe 25 feb. 2016 ora 09.00. Mai avem locuri in mașini. Sunați la 0722575700. Invitam pe toți romanii patrioți care se pot deplasa sa ni se alature. Avem destule tricouri. Satenii au contestat o executare silita bazata pe o sentinta bazata pe o expertiza topografica falsificata pentru care expertul are incepere de urmarire penala pe rolul DNA Timisoara.

Cei ce executa, familia Colțeu, au incepere de urmarie penala pentru prejudicii de 21 milioane de Euro impotriva Statului in baza unei sentinte bazate pe documente falsificate pentru care sunt acuzati pentru fals si uz de fals, toate acuzatiile in baza dosarului pe rolul DNA Timisoara, exista o sentința care interzice executorului sa acceada la casele pe terenul pe care Colțeii vor sa il execute, de fapt totul este ilegal si supus cercetarilor penale ample ale DNA Timisoara.

GRUPUL DE SOLIDARITATE ROMÂNEASCĂ CU SĂTENII DIN NADĂȘ

Satenii au cerut suspendarea executarii an baza faptului ca tot ce este in dosar este in cercetare penala la DNA.

In mod normal, intr-un stat cate de cat normal, conetsatia are trebui sa fie admisa si executarea sa fie anulata.

(P):Atlas Istoric Geografic al Neamului Românesc

Cel puțin sa fie suspendata pana la soluționaera dosarului penal.

Dar in Statul Roman judecatorii pot da hotarari ca e cea in care s-a dat tot satul cu biserica și cimitir, 400 de gospodarii catre Colței in 2006, hotarare care incalca toate legile aplicabile si cu probe falsificate iar ca urmare, Mariana Luciu, chipurile judecatoare, care a dat aceasta hotarare in 2006, a fost promovata ca presedinte al Judecatoriei Ineu.

Luptam pe viața și pe moarte, e tot ce ne-a mia lasat statul asta antiromanesc.

Dumenzeu cu mila!

Autor/Foto:  Adrian Grigoriu

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Saptamana aceasta celebram femeia

teamdeals.ro

Inline
Inline