RSS

Un român din Transilvania a bine…

Un român din Transilv…

Gelu Vișan: "Este pentru prima d…

Gelu Vișan: "Este pen…

Generalul Dumitru Iliescu: "Daca…

Generalul Dumitru Ili…

Provocare! Gest sfidator cu stea…

Provocare! Gest sfida…

Rusinos! Cui i-au amplasat statu…

Rusinos! Cui i-au amp…

Tarile Baltice sar in apararea P…

Tarile Baltice sar in…

Toxicitatea lui Emil Boc inca se…

Toxicitatea lui Emil …

Bataie de joc la Carei! Parcul d…

Bataie de joc la Care…

Emotionant! Imnul românilor din …

Emotionant! Imnul rom…

Românii din Carei cunosc "greuta…

Românii din Carei cun…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Sa fim cat mai multi, de Ziua Unirii, la Chisinau

Sa fim cat mai mulți, de Ziua Unirii, la Chisinau

Declarația Partidului Național Liberal din Republica Moldova

In cadrul Consiliului Unirii, reprezentanții Partidului Național Liberal, alaturi de alte entitați ale Platformei unioniste, au pledat pentru coagularea eforturilor acestora, dar și ale celor ce fac parte din alte structuri, ce includ organizații, asociații și partide naționale, unioniste, in vederea pregatirii unei manifestari naționale proUnire de amploare, prin care sa se reauda puternic vocea unioniștilor.

In societatea in care s-a instalat o depresie și o dezamagire cumplite, cand in Europa au loc procese noi, urmare a migrarii unor segmente de populație din țarile avand conflicte militare, noi, romanii, trebuie sa fim impreuna cu neamul nostru, pentru a ne restabili demnitatea, adevarul istoric, pentru a ne reface unitatea naționala in numele viitoarelor generații de romani și de alogeni loiali Națiunii Romane și Statului Roman.

Noi, național-liberalii, promovam deschis și curajos obiectivul național unionist, fortificat prin acțiunile solidare ale membrilor Consiliului Unirii din 2012 pana in prezent.

Salutam apariția unor noi entitați ce opteaza pentru Unire. Am dori, insa, ca imbrațișarea acestui deziderat sfant, unionist, de noile structuri sa nu fie arondate unor interese obscure, unor politicieni cu scopuri meschine, ce au folosit din plin in anii de pana acum aspirația romaneasca pentru alte scopuri, incat oamenii iși recapeta greu increderea in segmentul național al clasei politice.

libris.ro

PNL saluta partea de societate civila unionista care opteaza pentru coagularea eforturilor TUTUROR unioniștilor intr-o acțiune comuna pe 27 martie, prin implicarea fiecaruia in procesul de pregatire a manifestarii unioniste. PNL crede ca daca exista entitați sau persoane ce nu accepta regasirea unioniștilor in acțiuni comune, e de presupus ca sunt la mijloc forțe oculte, urmarind alte scopuri decat refacerea unitații naționale romanești, forțe care vor sa ii descurajeze pe cetațenii, timorați de regimul oligarchic, in a se solidariza pentru un obiectiv național major, ce semnifica și un act de dreptate istorica, dar și salvarea basarabenilor care au suportat și mai suporta efectele implicarii serviciilor rusești in acțiunile de demnitate naționala din al doilea stat romanesc.

PNL a chemat populația, inca in anul 2010, la alegerea unui Președinte al R.Moldova care sa ne conduca spre Unirea cu Romania, PNL i-a chemat, in alegerile din noiembrie 2010, pe toți unioniștii, sub stindardul Unirii. In noiembrie 2014, PNL a propus, impreuna cu cei mai buni candidați pe lista din partea Consiliului Unirii, un Program amplu și unul comprimat pentru avansare spre Reintregirea din 2018.

PNL cheama și acum la o acțiune comuna, pentru a se crea o alternativa politica unionista, – singura in stare sa ne adune pe toți romanii impreuna, ca sa imparțim o soarta comuna și sa incepem a depași consecințele unui rapt ce ne-a nefericit parinții, bunicii, dar care nu vrem sa ne nefericeasca și copiii.

Delegația Politica Naționala a PNL,
27 februarie 2016

Sursa/Foto: pavlicenco.md


Articolele publicate de catre Glasul.info pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si numai cu citarea sursei prin link activ. Preluarea integrala a articolelor poate fi facuta numai in baza unui acord scris din partea Glasul.info.

Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!


loading...

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...
Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline
Citește articolul precedent:
Monica Macovei SOROS
Logofete Macovei…

Distinsa doamna Macovei, Va scriu, probabil greșit orientat de o...

Glasul Moldovei – amintiri din trecut II
Glasul Moldovei – amintiri din trecut II

De-a lungul istoriei presei romanesti au fost mai multe publicatii...

Manifestarile de la Iasi cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române - VIDEO
NEAMULUI ROMÂNESC!

Neamului românesc! tot neamul românesc e frânt pe roată, din...

Închide