libris.ro

Este Muzeul Țăranului Român și nu muzeul golanului român!

Este Muzeul Țăranului Român și nu muzeul golanului român!

Se doreste transformarea Muzeului Țăranului Român in muzeul golanului român! Rolul sacru al păstrîrii identității naționale și al imortalizarii universului țăranului român este deturnat și denaturat de către un ministru al culturii ce iși bate joc de cultura română și de importanța sa.

Ce legatură au incultura, subcultura și drogații care îndrugă diferite onomatopeie și interjecții, cu pretenția de a numi această activitate drept „muzica”, cu Muzeul Țăranului Român? Ce legatură au niște indivizi care nu știu că „salamul” se mănâncă, iar Lacul lebedelor se ascultă, cu Muzeul Țăranului Român?

De ceva vreme se vorbește din ce în ce mai mult despre o tendință de țiganizare a României. Din păcate nu este vorba nici macar de țiganizare ci și mai grav decat atât: de imbecilizare a României! Da! În România nu se vrea atât de mult țiganizarea pe cât de mult se vrea imbecilizarea și transformarea întregii populații din Romania în niște zombie, în niște carcase sumbre însuflețite și imbecilizate! Presa și în mod special televiziunile contribuie din păcate din plin la aceste atentate criminale și la răspândirea inculturii, a mitocăniei, bădărăniei și a unor non-valori atât ale romanilor, cât și ale altor etnii.

Este Muzeul Taranului Roman si nu muzeul golanului roman!

De ce nu se promovează la fel de agresiv romii care au reușit sa facă o facultate, care au reușit sa ajungă doctori, profesori, ingineri și care sunt exemple demne de urmat de către toata lumea? De ce nu se promovează la fel de agresiv romii care într-adevar au făcut o școala de muzică sau lăutarii adevarăți care promovează muzica autentică? De ce sunt promovați atât de agresiv doar acești germeni și promotori ai inculturii și ai prostului gust?

Ce legatură pot avea pseudo-cântecele despre salam, pârjoale, caltaboș sau alte mezeluri, cu tradițiile poporului român și cu tradițiile țăranului român? Cum poți ajunge de la țăranii români care spuneau „noi vrem pământ” la golanii maneliști analfabeți, care spun „noi vrem salam”?

Singurul politician român care a reacționat la dezgustătoarea alăturare a inculturii reprezentate de manele și de maneliști, de imaginea Muzeului Țăranului Român, a fost deputatul Bogdan Diaconu și a fost „taxat” rapid de către agentiile de presă straine precum France Presse sau mai nou de către Die Tageszeitung.

În afara faptului că nici francezii și nici nemtii nu au cum să cunoască cu adevărat realitățile problemei din punctul de vedere pur românesc, sunt contradictorii reacțiile lor atâta timp cât proprii lor concetățeni se arată dezgustați și deranjati de „concertele ad-hoc” cu manele la care îi supun „românii” care își ridică taberele ilegale prin diferite orașe ale Frantei sau ale altor țări europene.

De curând, autoritățile din micul orășel belgian Landen, au găsit o metodă inedită de a scapa de iubitorii de manele care își făcuseră o tabără ilegală în localitate și i-au gonit testându-le urechile cu o instalație de sonorizare de 14.400 de wati la care a răsunat muzică tehno.

La un post de televiziune a fost la un moment dat facută publică reacția unui român de etnie romă, vânzător ambulant pe străzile unei capitale europene, față de scandalul familiei Băsescu legat de clanul Bercea și de  presupusul șantaj anchetat de catre DNA. El se arăta uluit de faptul că o familie prezidențială are legături cu un clan mafiot și practic spunea că fiecare categorie socială trebuie să se „însoțească” cu cei din categoria sa: regii cu regii, președinții cu președinții, miniștrii cu miniștrii, etc.

Altfel spus: țăranii cu țăranii și golanii cu golanii! Nu mai întinați imaginea țăranului român și imaginea Muzeului Țăranului Român! Manelele sunt un mijloc de imbecilizare, de alterare a limbajului tinerilor și mesajele lor (asta daca putem de multe ori găsi un mesaj cu adevărat care să fie transmis de către acestea) sunt de cele mai multe dezgustătoare.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Sursa: Glasul Moldovei

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info