libris.ro

Bogdan Diaconu: „Iohannis privatizeaza credinta si sufletul natiunii romane capituland in fata neo-otomanismului lui Erdogan”

Bogdan Diaconu: „Iohannis privatizeaza credinta si sufletul natiunii romane capituland in fata neo-otomanismului lui Erdogan”

Presedintele Partidului Romania Unita, deputatul Bogdan Diaconu, are o reactie extrem de critica la adresa presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, pe care il acuza ca „privatizeaza credinta si sufletul natiunii romane capituland in fata neo-otomanismului lui Erdogan”.

Președintele Iohannis a pasat la Primaria Capitalei responsabilitatea moscheii pe care Turcia vrea sa o construiasca la București, dandu-și astfel acordul tacit. Apariția unei mega moschei la București depașește insa cadrele administrative ale Capitalei, fiind o problema de siguranța naționala care cade in seama președinției!

Președintele Iohannis nu are dreptul sa faca ințelegeri cu Erdogan pentru moschee impotriva dorinței romanilor, așa cum a facut și cu primirea migranților. Este o dovada de dispreț total fața de istoria și de tradiția acestui popor, dar și fața de voința romanilor pe care nu ii intreaba nimeni daca iși doresc moschee sau migranți tocmai pentru ca raspunsul este cunoscut, iar Cotroceniul nu vrea sa il auda. Sa angajezi statul roman pentru construcția unei mega moschei la București a doua zi dupa atentatele islamiste de la Bruxelles este o dovada de inconștiența!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Bogdan Diaconu: „Iohannis privatizeaza credinta si sufletul natiunii romane capituland in fata neo-otomanismului lui Erdogan”

De aceasta data, puterea de la București nu mai privatizeaza resursele Romaniei, ci privatizeaza credința și sufletul națiunii romane pentru niște ințelegeri obscure. Iohannis a depașit orice limita acceptand mega moscheea de la București și inchinand Romania Turciei dupa ce sute de ani poporul roman a platit cu sange pastrarea identitații sale creștine in lupta cu Imperiul Otoman. Iohannis capituleaza insa acum de bunavoie in fața neo-otomanismului lui Erdogan!

Sursa: Bogdan Diaconu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info