RSS

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

Taxe inventate pentru colete de …

O problemă foarte gr…

Lia Savonea, noua șefă a CSM: "I…

Desemnată și apoi al…

PNȚCD cere retragerea premiului …

Acordarea acordarea …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Mihail Saakaşvili: Influenta Rusiei in regiunea Odesa sa fie inlocuita cu cea a Romaniei

Print Friendly, PDF & Email

Mihail Saakaşvili, actualul guvernator al regiunii Odesa din Ucraina, fost presedinte al Georgiei, propune ca influenta mass mediei ruse din sudul Basarabiei (Ucraina, regiunea Odesa) sa fie inlocuita cu influenta Romaniei si Bulgariei.

In cadrul Forumului „Decizii-hibrid pentru securitatea in zona Marii Negre” care se desfașoara la Odesa, Mihail Saakșvili a comunicat: „Oamenii din sudul Basarabiei nu se uita la posturi de televiziune romanesti, ci la cele transmise de Moscova, iar acesta este un lucru grav”, scrie bucpress.eu

Mihail Saakaşvili propune ca influenta Rusiei in regiunea Odesa sa fie inlocuita cu cea a Romaniei

El și-a exprimat speranța ca Romania si Bulgaria vor contribui la remedierea acestei situatii. „Avem contacte bune cu Romania, legaturi puternice cu Bulgaria. Trebuie sa integram aceasta regiune cat mai curand posibil”, a adaugat guvernatorul regiunii Odesa, citat de „Timer-Odessa” 

Propaganda rusa este inca deosebit de puternica in regiunea Odesa, o regiune care este un adevarat creuzet etnic, deosebit de pestrit, datorat in special politicilor agresive de colonizare pe care Rusia le-a desfasurat de-a lungul istoriei in aceasta zona.

Romania poate profita de aceasta situatie pentru a i se deschide poarta larg de catre autoritatile ucrainene si a ajunge la cei aproximativ 500.000 de romani din Ucraina.

 

Foto: Euronews

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline