RSS

Revoluție sau lovitură de stat? …

La trei decenii după…

Comunicat de presă: Fenomenele a…

Ca în fiecare an Ser…

Laurian Stănchescu: "Scrisoare p…

Scrisoare publică ad…

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

“ALIANȚA PENTRU GORJ A SOCIETĂȚII CIVILE”!

Print Friendly, PDF & Email

Nu cred în partide și în politica lor, au o gândire ierarhică, supusă unor interese de grup, se reprezintă numai pe sine ca un club exclusivist, dar fără virtuți aristocrate sau precepte morale dedicate națiunilor. Mă întorc la Gorj, rădăcina mea maternă.

Gorjul nu are un destin blestemat! Prin indiferența și absența cetățenilor săi a ajuns pe mâinile unor persoane mediocre și corupte, a unor indivizi care văd în fărădelege, legea lor. Nimic mai simplu, vă propun “Alianța pentru Gorj a Societății Civile”, o uniune civică a tuturor meseriilor din Gorj.

Eu candidez ca independent și precizez că nu mă lupt cu partide sau candidați politici, mă lupt pentru soarta Gorjului și pentru o viață fericită a gorjenilor. Discernământul Dvs. este balanța de viață sau de moarte a locului pe care Brâncuși l-a pus în istoria lumii. Punct!

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline