RSS

Provocare! Gest sfidator cu stea…

Provocare! Gest sfida…

Rusinos! Cui i-au amplasat statu…

Rusinos! Cui i-au amp…

Tarile Baltice sar in apararea P…

Tarile Baltice sar in…

Toxicitatea lui Emil Boc inca se…

Toxicitatea lui Emil …

Bataie de joc la Carei! Parcul d…

Bataie de joc la Care…

Emotionant! Imnul românilor din …

Emotionant! Imnul rom…

Românii din Carei cunosc "greuta…

Românii din Carei cun…

Si totusi ce sarbatoresc cu adev…

Si totusi ce sarbator…

Liviu Plesoianu cere judecarea p…

Liviu Plesoianu cere …

Pentru o zi, Măgura Ilvei a deve…

Pentru o zi, Măgura I…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

COMUNICAT CĂTRE CETĂȚENII ROMÂNIEI!

Marșul de 320 km al minerilor și energeticienilor de la Complexul Energetic Oltenia, Târgu Jiu – Craiova -Slatina-Pitești- București, este urmarea avalanșelor de distrugere a ultimei redute energetice a României, vânzarea țării unor interese străine și trădarea clasei politice a sistemului energetic național.

Închiderea Complexului Energetic Oltenia echivalează în altă sferă cu desființarea Academiei Române sau dispariția istoriei și a limbii noastre din școlile românești. Punerea în pericol a independenței energetice a României poate fi interpretată ca o subminare a economiei de stat cu consecințe catastrofale, inimaginabile și iremediabile. Noi vom rescrie destinul Complexului Energetic Oltenia.

Memorandumul, S.O.S. Salvati Complexul Energetic Oltenia, cuprinde strategiile și raza lor de acțiune, este elaborat și semnat de înalți specialiști români din domeniul energetic.
Domnilor guvernanți, dacă vreți să disponibilizați sau să trimiteți în șomaj pe cineva, disponibilizați Guvernul sau trimiteți în șomaj Premierul, Parlamentul sau Președintele României. 
Complexul Energetic

apiland.ro

Oltenia este emblema poporului român, reprezintă ideea de muncă cinstită și responsabilitate deplină față de valorile naționale.
Noi avem datoria să îl ținem în viață și să îl lăsăm întreg generațiilor viitoare, altfel vom fi condamnați și declarați de istorie ca antiromâni.

Voi, guvernanții,aveți obligația față de cetățeni, așa cum spune art. 47, alin.1 din Constituția României:”Statul este obligat să ia măsuri de dezvoltare economică şi de protecţie socială, de natură să asigure cetăţenilor un nivel de trai decent.”

Numai așa să ne ajute Bunul Dumnezeu și spiritul strămoșilor!

Președinte, Federația Națională Mine Energie
Ing. Dumitru Pîrvulescu


Articolele publicate de catre Glasul.info pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si numai cu citarea sursei prin link activ. Preluarea integrala a articolelor poate fi facuta numai in baza unui acord scris din partea Glasul.info.

Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!


loading...

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...
Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline
Citește articolul precedent:
MARSUL NATIONAL AVRAM IANCU – APUSENI, 7 – 13 Septembrie, 2015, foto: Laurian Stănchescu
“ALIANȚA PENTRU GORJ A SOCIETĂȚII CIVILE”!

Nu cred în partide și în politica lor, au o...

TESTAMENTUL LUI AVRAM IANCU, TRICOLOR DE LUPTĂ!
TESTAMENTUL LUI AVRAM IANCU, TRICOLOR DE LUPTĂ!

Testamentul lui Avram Iancu a fost dintotdeauna pentru mine un...

Îndemnul Acțiunii ”Români pentru români”!, foto: Mihai Tirnoveanu
Îndemnul Acțiunii ”Români pentru români”!

Purtați, dragi prieteni de Drum, straiele populare sfinte: duminica la...

Închide