Un post negru de trei zile reface imunitatea organismului uman

Ziarul Telegraph confirma printr-un articol ceea ce sfintii parinti cunosteau inca din urma cu milenii intregi: postul negru tinut pe perioada a cel putin trei zile activeaza instinctul de supravietuire al organismului uman si prin aceasta metoda se poate regenera intregul sistem imunitar.

Cercetatorii americani de la Universitatea California de Sud au descoperit ca pana si persoanele varstnice trec prin niste schimbari remarcabile atunci cand tin post negru, regenerandu-si celulele vechi prin activarea intregului sistem imunitar.

Un post negru de trei zile reface imunitatea organismului uman

“Nişte cercetători americani (Universitatea California de Sud) confirmă ceea ce se cunoştea în Biserica Ortodoxă de 2000 de ani, anume că un post negru (fără mîncare şi fără apă) de trei zile (72 de ore) reface imunitatea organismului uman. Monahii ortodocşi au obiceiul să ţină acest post în primele trei zile ale Postului Mare şi în primele trei zile ale Săptămînii Sfintelor Patimi.
Nu pun mare preţ pe cercetările oamenilor de ştiinţă sovietici (americani, ruşi, japonezi, etc), că ei spun şi că e cald şi frumos, şi că ninge şi viscoleşte totdeodată, în funcţie de nevoile imperioase ale momentului. Singură Evanghelia rămîne neschimbată şi fără toane.
A fost o vreme cînd şi mirenii ţineau această bună rînduială a celor trei zile de post negru. De fapt, mulţi dintre ei încă o ţin. An de an, la noi la mănăstire (şi bănuiesc că prin multe alte mănăstiri) mirenii evlavioşi vin să se nevoiască alături de noi în primele zile ale Postului Mare şi poţi să îi vezi făcînd metanii şi închinăciuni alături de călugări, cu mare rîvnă, întorcîndu-se la casele lor mai frumoşi, mai luminaţi, mai cucernici.”, sursa: Filotheu Bălan

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Note:

[1] naturalnews.com

[2] telegraph.co.uk

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Chișinău 7 aprilie 2009: Un exercitiu de libertate al tinerilor romani din Basarabia

joi apr. 7 , 2016
Protestele de strada de la Chisinau, incepute pe 6 aprilie 2009 si supranumite “Revolta de la Chisinau”, reprezinta o serie ampla de manifestari de contestare a alegerilor parlamentare din Republica Moldova desfasurate pe 5 aprilie. Anuntarea rezultatelor preliminare din 5 aprilie care au atribuit 50% din voturi Partidului Comuniștilor din Republica Moldova a determinat […]
Chișinău 7 aprilie 2009: Un exercitiu de libertate al tinerilor romani din Basarabia, foto: captura Youtube

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
libris.ro