RSS
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Adevaratii intelectuali sunt pentru Traditie, pentru ramanerea in Datina

Print Friendly, PDF & Email

Adevarații intelectuali sunt pentru Tradiție, pentru ramanerea in Datina. Sunt pentru Țara. Sufletul lor este la fel de inalt ca al țaranului, caci este legat de pamantul Romaniei și privește spre Cer. Acestea sunt reperele fundamentale si comune ale țaranului si intelectualului roman.

Doamna Profesor Dr. Catinca Agache din Iași, doamna Florentina Barsan din Brasov si domnul Profesor Universitar Ion Ciurea, fiu al Covasnei au contribuit fiecare la realizarea costumelor populare pentru copiii din Martanuș si Ojdula, jud. Covasna. De Florii vor rasari flori romanesti in aceste doua sate și datorita lor.

Adevaratii intelectuali sunt pentru Traditie, pentru ramanerea in Datina

Doamne ajuta, poporul roman nu se lasa.
Fondurile pentru realizarea costumelor se strang prin conturile BRD:Cont
lei:RO43BRDE080SV33092560800.Cont euro: RO35BRDE080SV33092720800(cod SWIFT: BRDEROBU).

Ambele sunt deschise pe numele TIRNOVEANU ADRIANA. Adresa: Brașov, str. Liviu Cornel Babes, nr.15, bl. 20, sc. C, ap.1, Cod Poștal 50042. Ele vor fi confectionate in Voinesti Covasna si Ojdula. Aceste costume populare vor fi transmise prin grija bisericilor celor doua sate si generatiilor viitoare de copii romani, pentru a duce Traditia mai departe, pentru a ramane in Neam, pentru a ramane cu adevarat in Istorie.

Doamne ajuta, dragi prieteni!

Autor/Foto: Mihai Tirnoveanu


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.
Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline