Norvegia investeste in propaganda pentru a-si imbunatati imaginea dupa scandalul Bodnariu

Dupa ce cazul Bodnariu a ajuns in presa din toata lumea si s-au organizat numeroase proteste de sustinere a familiei Bodnariu in diverse tari ale lumii, Norvegia cauta acum sa-si imbunatateasca imaginea rau sifonata in urma acestor scandaluri legate de serviciile norvegiene de asistenta sociala pentru copii si investeste in propaganda prin care sa-si mai spele putin imaginea patata.

Norvegia investeste in propaganda pentru a-si imbunatati imaginea dupa scandalul Bodnariu

Intr-o postare sponzorizata si tradusa in limba romana de pe reteaua de socializare Facebook, Serviciile norvegiene de asistenta sociala pentru copii vine cu amanunte despre modul cum actioneaza atunci cand primesc sesizari cu privire la anumite aspecte negative legate de copii sau familii aflate in “dificultate”:

“Ce se intampla in cazul in care Serviciile de asistența sociala pentru copii primesc o nota sau un mesaj de sesizare cu privire la un copil sau o familie?
Serviciile de asistența sociala pentru copii primesc de multe ori apeluri telefonice sau scrisori care descriu modul in care apelantul ori expeditorul este preocupat de faptul ca un copil sau o familie se afla in dificultate sau nu se descurca la fel de bine cum ar trebui. Noi denumim astfel de anunțuri apel sau nota de sesizare. Serviciile de asistența sociala pentru copii sunt obligate prin lege sa studieze orice astfel de apeluri sau note și sa evalueze daca exista un motiv intemeiat pentru a investiga problema mai departe.”, sursa: Facts about the Norwegian Child Welfare Services

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Note:

[1] Facts about the Norwegian Child Welfare Services

[2] bufdir.no

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

One thought on “Norvegia investeste in propaganda pentru a-si imbunatati imaginea dupa scandalul Bodnariu

Lasă un răspuns

Next Post

Adevaratii intelectuali sunt pentru Traditie, pentru ramanerea in Datina

vin apr. 15 , 2016
Adevarații intelectuali sunt pentru Tradiție, pentru ramanerea in Datina. Sunt pentru Țara. Sufletul lor este la fel de inalt ca al țaranului, caci este legat de pamantul Romaniei și privește spre Cer. Acestea sunt reperele fundamentale si comune ale țaranului si intelectualului roman. Doamna Profesor Dr. Catinca Agache din Iași, […]
Adevaratii intelectuali sunt pentru Traditie, pentru ramanerea in Datina

Poate vă place și:

libris.ro