RSS

Inaugurare care îndeamnă la neui…

Inaugurare care îndea…

De ce nu avem autostrăzi? De mil…

Da! Asta ne spune un …

Naționaliștii români avertizează…

Naționaliștii români …

După ce francezii au fost avanga…

După ce francezii au …

Asalt împotriva valorilor conser…

Asalt împotriva valor…

Pledoarie a unui deputat pentru …

Pledoarie a unui depu…

O nouă hemoragie dinspre PNL spr…

O nouă hemoragie dins…

Deputatul UDMR Attila Korodi: "P…

Deputatul UDMR Attila…

Ministerul Culturii a elaborat p…

Ministerul Culturii a…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Romanii doresc sa faca investitii in Republica Moldova. Agricultura, domeniu prioritar

Print Friendly, PDF & Email

In timpul unei intrevederi dintre viceprim-ministrul, ministrul Economiei, Octavian Calmîc, și Alteța Sa Regală Principele Radu al Romaniei, aflat intr-o vizita de trei zile in Republica Moldova, s-a discutat despre oportunitatile prin care oamenii de afaceri din Romania pot initia diverse investitii in domeniul agrar, industrial, al tehnologiilor informationale, turism, sectorul hotelier si cel constructiilor.

Principele Radu al Romaniei a fost insotit de un grup de oameni de afaceri din Romania, care a discutat cu autoritatile din Republica Moldova despre posibilitatea realizarii unor proiecte de investitii comune.

Romanii doresc sa faca investitii in Republica Moldova. Agricultura, domeniu prioritar

„A fost elaborat un set de instrumente privind atragerea investițiilor, inclusiv prin intermediul Parcurilor Industriale și Zonelor Economice Libere, care permit investitorilor realizarea tuturor obiectivelor propuse. Astazi, pentru noi deja este important sa trecem de la contacte la contracte concrete, deoarece anume numarul acestora va servi drept un indice de eficiența al eforturilor depuse”, a spus Octavian Calmic, potrivit independent.md

„Deoarece la Chișinau este nevoie de un dialog direct cu UE, consider ca experiența oamenilor de afaceri din Cluj in relațiile cu partenerii europeni, intențiile lor de a veni cu proiecte investiționale in Republica Moldova, poate servi drept o punte pentru realizarea obiectivelor strategice ale Executivului pe care-l reprezentați”, a spus Principele Radu al Romaniei.


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

Activitatea noastră poate fi susținută și îmbunătățită prin finanțarea acțiunilor pe care le desfășurăm. Dacă apreciați ceea ce facem și ce încercăm să facem și pe viitor, puteți contribui prin donații:
Cont in LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
Cont in EURO: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22

Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti sumaComentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline