RSS
«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Reactie suspecta a FMI-ului: “Romania va depasi Germania si Franta in privinta cresterii economice”

Print Friendly, PDF & Email

In ultima vreme, declaratiile reprezentantilor FMI privind economia Romaniei se bat cap in cap si se contrazic de la o luna la alta, ridicand serioase semne de intrebare cu privire la agenda adevarata a acestei institutii si mai ales la implicarea acesteia in destinele si viata economica a romanilor.

Statele din Europa de Est, cum ar fi Romania, Polonia și Albania, ar putea in curand sa depașeasca Germania și Franța in privința creșterii economice, susține Fondul Monetar Internațional (FMI), transmite site-ul express.co.uk.

Reactie suspecta a FMI-ului: “Romania va depasi Germania si Franta in privinta cresterii economice”

Raportul FMI pentru Europa Centrala și de Sud Est (CESEE) publicat vineri sugereaza ca economiile din aceste state arata un ritm robust de creștere, cuplat cu scaderea ratei șomajului. Datele vin dupa ce principalele economii europene, Germania și Franța, inregistreaza noi recorduri negative in privința previziunilor prin evoluția economiilor lor.

Cu foarte putin timp in urma, Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, facea o declaratie alarmanta cu privire la economia Romaniei:

“Personal, nu am vazut niciodata in cei 25 de ani pericole mai mari la adresa stabilitații economice si financiare a Romaniei.”, a declarat Mugur Isarescu 

Dupa declaratia de baba alarmata de scumpirea uleiului si al zaharului facuta de catre Mugur Isarescu vine acum FMI-ul sa ne spuna ca statele emergente ale Europei, printre care Romania, Polonia si Albania(??) vor depasi liderii Germania si Franta in privinta cresterii economice?

Cand are dreptate pana la urma FMI? Atunci cand vorbeste prin marionetele sale din Romania despre un dezastru economic si necesitatea unui nou acord si imprumut “avantajos” pentru romani la FMI, sau acum cand ne pupa in fund si ne transforma in concurenti la cresterea economica pentru Germania si Franta?

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline