RSS
«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Bogdan Diaconu: “Scrisoare deschisa catre inca presedintele Iohannis”

Print Friendly, PDF & Email

V-am vazut ieri la Cotroceni (de la distanța, pentru ca nu suportați criticii) cum va cazneați sa salvați Uniunea Europeana. Cine platește insa prețul aducerii mortului de la groapa? Dumneavoastra nu, pentru ca vacanțele, vilele și amenajarile exorbitante de la Cotroceni sunt asigurate. Prețul il platesc insa țaranii romani care nu mai au nici voie, nici unde sa iși vanda marfa, il platesc orașenii din Romania care nu mai au locuri de munca, și il platește fiecare cetațean al acestei țari pus sa plateasca facturi ca in Uniunea Europeana cu salarii ca pe moșia lui Iohannis.

Uniunea Europeana se prabușește in timp ce cațiva dinozauri incearca sa o resusciteze ca sa iși salveze privilegiile. Printre ei va numarați și Dumneavoastra, dar nu va intrebați ce preț platește Romania pentru ca, in loc sa se salveze pe sine și ce i-a mai ramas dupa invazia UE, e obligata sa moara incet impreuna cu fantasmagoria bruxelleza de care au profitat doar multinaționalele, bancherii și politrucii.

Bogdan Diaconu: “Scrisoare deschisa catre inca presedintele Iohannis”

Va agațați de Uniunea Europeana ca de singura rațiune de a mai exista, ceea ce este valabil in cazul Dumneavoastra. Fara sprijinul lui Angela Merkel și al comisarilor, nu ați rezista la Cotroceni nicio luna. Așadar, cariera Dumneavoastra politica la nivel inalt a inceput și se va sfarși o data cu opiumul UE, vandut la suprapreț de la Bruxelles. Intre timp, capitalul romanesc dispare, resursele sunt instrainate, iar cand UE iși va da obștescul sfarșit, nu peste mult timp, ne vom trezi cu o țara pustiita și golita de tot ce era valoros. Totul pentru ca Dumneavoastra sa mai prindeți o vacanța, o limuzina și o invitație la Bruxelles.

Uniunea Europeana este ca Dumneavoastra, domnule președinte! O construcție abulica, picata parca din cer (dar nu din cerul divinitații, asta e sigur), care nu are nimic de spus, nimic de facut, dar totul de luat, și care se menține in viața prin transfuzie de sange de la poporul roman și de la celelalte națiuni supuse Bruxelles-ului. Sunteți ultimul reprezentant din Romania al unui imperiu decazut și muribund și aveți de gand sa ne ingropați o data cu el, ca un Kaiser care a supraviețuit Primului Razboi și care nu a aflat ca vremea imperiilor a trecut.

E timpul sa plecați, domnule președinte! Cu Uniunea Europeana cu tot. Luați-o pe Merkel, luați-va imigranții, moscheea, cotele obligatorii, cotele UE de lapte și carne (noile cartele impuse de comisari), luați-va stelele Uniunii și duceți-va sa visați la marele Reich in alta parte.

Luați-va și vilele dobandite ilegal, numai lasați poporul roman sa iși salveze ființa inainte ca UE sa ne traga cu totul in groapa dupa ea. Puteți fi mandru ca ați fost ultimul baron de Sibiu și ultimul reprezentant din Romania al dominației germanice asupra Europei.

Mergeți in vacanța pe viața cu Merkel și depanați amintiri despre marele vis arian. Noi unii, romanii, ne-am saturat și de UE, și de modelul german al coloniei, și de prezența dumneavoastra care a luat-o spre dictatura, dupa modelul pe care l-ați vazut la Erdogan.

Plecați singur, domnule președinte, nu puneți rabdarea romanilor la incercare!

Sursa: Bogdan Diaconu

 

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline