libris.ro

Bogdan Diaconu: „Scrisoare deschisa catre inca presedintele Iohannis”

Bogdan Diaconu: „Scrisoare deschisa catre inca presedintele Iohannis”

V-am vazut ieri la Cotroceni (de la distanța, pentru ca nu suportați criticii) cum va cazneați sa salvați Uniunea Europeana. Cine platește insa prețul aducerii mortului de la groapa? Dumneavoastra nu, pentru ca vacanțele, vilele și amenajarile exorbitante de la Cotroceni sunt asigurate. Prețul il platesc insa țaranii romani care nu mai au nici voie, nici unde sa iși vanda marfa, il platesc orașenii din Romania care nu mai au locuri de munca, și il platește fiecare cetațean al acestei țari pus sa plateasca facturi ca in Uniunea Europeana cu salarii ca pe moșia lui Iohannis.

Uniunea Europeana se prabușește in timp ce cațiva dinozauri incearca sa o resusciteze ca sa iși salveze privilegiile. Printre ei va numarați și Dumneavoastra, dar nu va intrebați ce preț platește Romania pentru ca, in loc sa se salveze pe sine și ce i-a mai ramas dupa invazia UE, e obligata sa moara incet impreuna cu fantasmagoria bruxelleza de care au profitat doar multinaționalele, bancherii și politrucii.

Bogdan Diaconu: „Scrisoare deschisa catre inca presedintele Iohannis”

Va agațați de Uniunea Europeana ca de singura rațiune de a mai exista, ceea ce este valabil in cazul Dumneavoastra. Fara sprijinul lui Angela Merkel și al comisarilor, nu ați rezista la Cotroceni nicio luna. Așadar, cariera Dumneavoastra politica la nivel inalt a inceput și se va sfarși o data cu opiumul UE, vandut la suprapreț de la Bruxelles. Intre timp, capitalul romanesc dispare, resursele sunt instrainate, iar cand UE iși va da obștescul sfarșit, nu peste mult timp, ne vom trezi cu o țara pustiita și golita de tot ce era valoros. Totul pentru ca Dumneavoastra sa mai prindeți o vacanța, o limuzina și o invitație la Bruxelles.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Uniunea Europeana este ca Dumneavoastra, domnule președinte! O construcție abulica, picata parca din cer (dar nu din cerul divinitații, asta e sigur), care nu are nimic de spus, nimic de facut, dar totul de luat, și care se menține in viața prin transfuzie de sange de la poporul roman și de la celelalte națiuni supuse Bruxelles-ului. Sunteți ultimul reprezentant din Romania al unui imperiu decazut și muribund și aveți de gand sa ne ingropați o data cu el, ca un Kaiser care a supraviețuit Primului Razboi și care nu a aflat ca vremea imperiilor a trecut.

E timpul sa plecați, domnule președinte! Cu Uniunea Europeana cu tot. Luați-o pe Merkel, luați-va imigranții, moscheea, cotele obligatorii, cotele UE de lapte și carne (noile cartele impuse de comisari), luați-va stelele Uniunii și duceți-va sa visați la marele Reich in alta parte.

Luați-va și vilele dobandite ilegal, numai lasați poporul roman sa iși salveze ființa inainte ca UE sa ne traga cu totul in groapa dupa ea. Puteți fi mandru ca ați fost ultimul baron de Sibiu și ultimul reprezentant din Romania al dominației germanice asupra Europei.

Mergeți in vacanța pe viața cu Merkel și depanați amintiri despre marele vis arian. Noi unii, romanii, ne-am saturat și de UE, și de modelul german al coloniei, și de prezența dumneavoastra care a luat-o spre dictatura, dupa modelul pe care l-ați vazut la Erdogan.

Plecați singur, domnule președinte, nu puneți rabdarea romanilor la incercare!

Sursa: Bogdan Diaconu

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info