Partidele parlamentare si mafia spitalelor

Algoritmul politic și sistemul de sanatate

Am aflat urmatoarea poveste, relatata la persoana I, de catre un medic, fost director la un mare spital din București. La un moment dat, cica s-a prezentat la director insuși calul breaz al PSD, Vanghele, deși spitalul este situat in alt sector decat cel peste care numitul Vanghele era primar. Dar s-a prezentat in alta calitate: cea de președinte al PSD peste tot Bucureștiul. Și i-a adus la cunoștința domnului doctor ca spitalul pe care il conduce a fost „arondat la PSD”.

Din spusele primarului de sector 5 s-a ințeles ca fiecare spital din București „a fost arondat la unul din partidele parlamentare”. In ce scop? In scopul de a cotiza la partidul respectiv anual o suma, un fel de taxa de protecție pentru director! Platește suma respectiva și nu-l mai doare capul!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

 Partidele parlamentare si mafia spitalelor

In cazul respectiv, al celui care povestea, suma era de 150.000 de euro. „Nu va faceți griji ca suma este prea mare, l-a liniștit Vanghele. Va ajutam noi s-o caștigați! Va ajutam sa caștigați chiar mai mult!”

Cum?, s-a mirat ingenuu ca un nou nascut domnul doctor.
„Prin contractele pe care le veți incheia cu furnizorii recomandați de noi!”
In cazul relatat, domnul doctor n-a marșat, nu „a pus botul”, și a ieșit din funcție dupa cateva saptamani! Cel care i-a luat locul este director și azi…

Asta ce inseamna? Inseamna ca contractele oneroase incheiate de spitale pentru dezinfectanți ineficienți și alte manarii – penibile, daca n-ar fi de fapt criminale!, printre beneficiari se afla in primul rand partidele politice parlamentare, ale caror cheltuieli și șpagi nu pot fi acoperite din amarita de cotizație!

Așa se explica faptul ca și de data aceasta ancheta penala se va impotmoli, dupa ce va trena ani de zile! Deja vad in toata mass media ca acuzațiile curg pe capul lui Cioloș. Vinovat și el, dar mult mai puțin decat cei care au organizat aceasta „mafie a spitalelor”! Nu Cioloș și ultimul ministru al sanatații trebuie chemați sa dea explicații! Cred ca Vanghele și Oprescu trebuie cercetați cu precadere, pentru a se ajunge și la restul bandei! Dar vrea asta procuratura noastra?! Nu-i mai ușor sa se ocupe de Dl Vasile Zarnescu?! Ca nu se supara nimeni!

Ion Coja

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Deputatul Daniel Gheorghe: "Vad ca ambasadorul SUA se implica in lucruri care nu corespund deloc unui mandat de reprezentare diplomatica"

sâm mai 14 , 2016
Deputatul Daniel Gheorghe: “Vad ca ambasadorul SUA se implica in lucruri care nu corespund deloc unui mandat de reprezentare diplomatica”   Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo. Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele […]
Daniel Gheorghe: "Unirea dintre Republica Moldova și România ar aduce beneficii ambelor părți", foto - cdep.ro

Poate vă place și:

libris.ro