Sute de mii de tone de gunoaie vor fi “importate” in Romania

Sute de mii de tone de gunoaie ambalate in niste pachete uriase ( baloturi uriase, eco-baloturi) din Italia vor fi “importate” in tara noastra, urmand a umple diverse gropi de gunoi din Romania.

Din baloturi s-a scurs o substanța care s-a infiltrat in panza freatica spre disperarea locuitorilor din zonele de stocare. Aceste eco-baloturi ocupa zeci de hectare și ating 10-12 metri in Italia. O parte din ele vor fi aduse in Romania, potrivit capital.ro. Gunoaiele ar fi acum uscate.

Sute de mii de tone de gunoaie vor fi “importate” in Romania

O firma cu sediul social la Bucuresti, care detine in proprietatea sa mai multe gropi de gunoi de pe teritoriul Romaniei, a participat la o licitatie organizata de catre autoritatile locale ale regiunii Campania, din Italia, pentru eliminarea unei prime transe de 789.000 de tone de deseuri.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

La licitatie au participat noua grupuri de firme, dintre care sase au fost admise apoi la ultima faza a procedurii, pentru eliminarea partiala a eco-baloturilor din Giugliano la nord de Napoli (siturile din Masseria del Pozzo si Masseria del Re), Villa Literno (Lo Spesso) si Marcianise, in provincia Caserta, Avellino, Casalduni si Eboli (Coda di Volpe), mai arata Gazeta românior din Italia.

Note/Surse:

[1] dcnews.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Partidele parlamentare si mafia spitalelor

sâm mai 14 , 2016
Algoritmul politic și sistemul de sanatate Am aflat urmatoarea poveste, relatata la persoana I, de catre un medic, fost director la un mare spital din București. La un moment dat, cica s-a prezentat la director insuși calul breaz al PSD, Vanghele, deși spitalul este situat in alt sector decat cel […]
Partidele parlamentare si mafia spitalelor

Poate vă place și:

libris.ro