EVUL MEDIU ROMÂNESC A SALVAT EUROPA DE PAȘALÂC TURCESC!

Verdict dur al Comisiei Europene: nu intrati in Schengen pana nu iesiti din Evul Mediu! Europa s-a născut pe pământul românesc de astăzi, s-a născut din miezul munților noștri și din tăblițele de lut de la Tărtăria, prima scriere din lume. Europa s-a născut în peșterile noastre spirituale, din desenele rupestre, printre cele mai vechi din lume, primele reprezentări artistice din istoria și destinul omenirii.

Europa s-a născut din primele mari culturii ale lumii, Cucuteni, Hamangia și Gumelnița, ale căror urme răsar și astăzi din pământul nostru. Toți savanții lumii în antichitate culturală și istorică din străvechime până astăzi, atestă acest lucru în cercetările și scrierile lor. Europa este creația spațiului carpato-dunărean, duhul Europei a fost continuat și zămislit în incantațiile dacice și ale zeului nostru Zamolxe.

EVUL MEDIU ROMÂNESC A SALVAT EUROPA DE PAȘALÂC TURCESC!

Primele așezări umane au apărut pe teritoriul actual al României, întâile forme de civilizație administrativă. Una dintre cele mai mari invenții umane, roata, a fost inventată de Cultura Cucuteni ca de altfel și primele vase pictate cu simboluri culte. Meșteșugurile din îndeletnicirile omului își au geneza pe aceste locuri.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Alchimia și efervescența despre care vorbesc a început să migreze și să înflorească pe toată întinderea Europei de astăzi. Acest fapt este înscris în lucrările academice ale savanților care nu pot converti adevărul arheologic. În Evul Mediu, Europa migrată din Carpați a supraviețuit prin jertfa voievozilor români, a țăranilor noștri sacri și înțelepți. Sângele românesc care a curs are înălțimea catedralelor și monumentelor de artă din ingrata și ipocrita Europă.

În cancelariile ei și în subsolurile Vaticanului există mărturii ale acestui martiraj. Noi suntem mitologia Europei, ea are identitatea noastră ancestrală. Europa descinde din cosmosul uman al Culturii Cucuteni și Gumelnița. Descinde din prima scriere din lume ivită la Tărtăria și din desenele rupestre din peșterile noastre. Europa este explozia umană a spațiului carpato-dunărean, este pelerinul getic. Europa este Sfinxul din Carpați!

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român!

[info] Istoria Imperiului bizantin [/info]

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Laurian Stănchescu

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român.

Lasă un răspuns

Next Post

Acțiunea Români pentru Români, alături de Bătrânii lui Dumnezeu din Harghita si de elevii români din Livezi, Chichiș și Ozun

mar mai 31 , 2016
Suntem din nou împreună în Acțiune, dragi prieteni. Vă mulțumesc pentru asta din tot sufletul meu. Tanta Stan și Anca Hnat, fidele susținătoare ale Acțiunii Români pentru Români, alături de Bătrânii lui Dumnezeu din Harghita si de elevii români din Livezi, Chichiș și Ozun. Banii și cărtile trimise vor aduce […]
Acțiunea Români pentru Români, alături de Bătrânii lui Dumnezeu din Harghita si de elevii români din Livezi, Chichiș și Ozun

Poate vă place și:

libris.ro