RSS

Inaugurare care îndeamnă la neui…

Inaugurare care îndea…

De ce nu avem autostrăzi? De mil…

Da! Asta ne spune un …

Naționaliștii români avertizează…

Naționaliștii români …

După ce francezii au fost avanga…

După ce francezii au …

Asalt împotriva valorilor conser…

Asalt împotriva valor…

Pledoarie a unui deputat pentru …

Pledoarie a unui depu…

O nouă hemoragie dinspre PNL spr…

O nouă hemoragie dins…

Deputatul UDMR Attila Korodi: "P…

Deputatul UDMR Attila…

Ministerul Culturii a elaborat p…

Ministerul Culturii a…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

UN DESTIN ROMÂNESC!

Print Friendly, PDF & Email

Goethe spunea că “talentul fără noroc, este ca tămâia fără foc”. Multe genii și caractere sublime s-au stins în anonimat și suferință, au fost prea destule mori de vânt care au spulberat vise și vieți. Alchimia acestei lumi are și miracole, inventează destine publice și le așează ca pe niște călăuze în destinul umanității.

UN DESTIN ROMÂNESC!

O astfel de călăuză spirituală este și domnul Gheorghe Mecu-Gorj, prof. univ. dr., cărturar și om de știință, ctitor de biserică și așezământ cultural, păstrător al tezaurului popular și cult românesc. Modest ca un proverb înțelept, ascet al principiilor, luptător pentru identitate și ideal românesc, este un român care și-a închinat viața națiunii sale. Nu sieși!

Primăria Baia de Fier din Gorj și Consiliul Local au decis în unanimitate să-i acorde titlul de “Cetățean de Onoare” al localității. Ceremonia a avut loc cu participarea comunității, iar primarul Dumitru Turbăceanu a evocat personalitatea distinsului invitat. Doamna prof. Rodica Babaligea, a vorbit despre viața, opera și faptele acestui neprețuit fiu al localității – Baia de Fier. Distincția solemnă încununează o viață universitară și academică, consemnează apogeul unui slujitor al idealurilor naționale. Domnia sa face parte din patrimoniul românesc, este o emblemă a românismului.

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român

Foto: certitudinea.ro


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

Activitatea noastră poate fi susținută și îmbunătățită prin finanțarea acțiunilor pe care le desfășurăm. Dacă apreciați ceea ce facem și ce încercăm să facem și pe viitor, puteți contribui prin donații:
Cont in LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
Cont in EURO: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22

Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti sumaComentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline