RSS

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

UN DESTIN ROMÂNESC!

Print Friendly, PDF & Email

Goethe spunea că “talentul fără noroc, este ca tămâia fără foc”. Multe genii și caractere sublime s-au stins în anonimat și suferință, au fost prea destule mori de vânt care au spulberat vise și vieți. Alchimia acestei lumi are și miracole, inventează destine publice și le așează ca pe niște călăuze în destinul umanității.

UN DESTIN ROMÂNESC!

O astfel de călăuză spirituală este și domnul Gheorghe Mecu-Gorj, prof. univ. dr., cărturar și om de știință, ctitor de biserică și așezământ cultural, păstrător al tezaurului popular și cult românesc. Modest ca un proverb înțelept, ascet al principiilor, luptător pentru identitate și ideal românesc, este un român care și-a închinat viața națiunii sale. Nu sieși!

Primăria Baia de Fier din Gorj și Consiliul Local au decis în unanimitate să-i acorde titlul de “Cetățean de Onoare” al localității. Ceremonia a avut loc cu participarea comunității, iar primarul Dumitru Turbăceanu a evocat personalitatea distinsului invitat. Doamna prof. Rodica Babaligea, a vorbit despre viața, opera și faptele acestui neprețuit fiu al localității – Baia de Fier. Distincția solemnă încununează o viață universitară și academică, consemnează apogeul unui slujitor al idealurilor naționale. Domnia sa face parte din patrimoniul românesc, este o emblemă a românismului.

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român

Foto: certitudinea.ro

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline