RSS
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

SIE recruteaza viitori spioni de pe retelele de socializare

Print Friendly, PDF & Email

Serviciul de informatii Externe (SIE) recruteaza viitori spioni de pe retelele de socializare printr-un anunt sponsorizat postat pe Facebook, punand la dispozitia celor interesati un test care sa estimeze cultura generala si inteligenta potentialilor candidati interesati de un asemenea job.

“De ce să ai doar un un job, când poţi contribui la apărarea intereselor naţiunii tale? Vei face parte din prima linie de apărare şi protejare a ţării tale, lucrând alături de oameni cu abilităţi de excepţie.”, scrie in anuntul sponsorizat postat pe Facebook de catre pagina “Agentia secretă”

SIE recruteaza viitori spioni de pe retelele de socializare

Testul poate fi accesat de catre cei interesati pe site-ul SIE. Biroul de Relatii Publice al SIE a comunicat insa la cererea MEDIAFAX faptul ca rezultatele acestor teste au doar “valoare orientativa”:

“CREZI CA AI CAPACITATILE NECESARE ?
A fi angajat al SIE înseamnă să-ţi doreşti să fii cel mai bun.
De ce să ai doar un un job, când poţi contribui la apărarea intereselor naţiunii tale?
Vei face parte din prima linie de apărare şi protejare a ţării tale, lucrând alături de
oameni cu abilităţi de excepţie.”, scrie sie.ro

Glasul.info

Foto: Agentia secreta


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.
Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline