libris.ro

Marine Le Pen compara UE cu Uniunea Sovietica!

Marine Le Pen compara UE cu Uniunea Sovietica!

Presedintele gruparii de extrema dreapta Frontul National din Franta, Marine Le Pen, a comparat marti (28 iunie 2016) Uniunea Europeana cu fosta Uniune Sovietica, intr-un articol publicat de The New York Times.

Potrivit liderului Frontului National din Franta, unul dintre politicienii favoriti pentru alegerile prezidentiale din 2017, „soarta Uniunii Europene este din ce in ce mai asemanatoare cu cea a Sovietelor, care au murit in propriile lor contradictii”. Ea a reiterat nevoia unui referendum in Franta, declarand ca i-a trimis o scrisoare presedintelui François Hollande in care i-a solicitat acest lucru.

Marine Le Pen compara UE cu Uniunea Sovietica!

„Cetatenii europeni mai au o singura alternativa: sa continue sa fie incatusati intr-o uniune care tradeaza le interesele nationale si suveranitatea populara, deschide portile tarilor noastre pentru imigratia masiva si aroganta financiara,  sau sa-si recupereze libertatea prin vot”, a scris Marine Le Pen, care a criticat de asemenea si impunerea Euro ca moneda unica.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Din punctul sau de vedere, Marin Le Pen nu considera ca iesirea Marii Britanii din comunitatea europeana va face ca UE sa fie mai democratica. In ceea ce priveste votul britanicilor de la referendum, Le Pen este de parere ca rezultatul acestuia a pus intreaga Europa intr-o mare dilema. Pentru ea, Uniunea Europeana a devenit „o inchisoare pentru oameni”, iar intalnirile separate de „afacerile” UE dintre Franta, Germania, Marea Britanie si Italia, nu cumva sunt un semn ca Uniunea este pe cale sa se destrame?

Sunt doua optiuni pentru Uniunea Europeana potrivit lui Le Pen:

Uniunea Europeana poate decide ca Marea Britanie sa paraseasca in liniste uniunea, dar risca sa creeze un precedent: succesul politic si economic al unei tari care paraseste comunitatea europeana ar dovedi caracterul nefast al acesteia.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info