RSS

Pe 11 iunie 2023 va avea loc Sfi…

Pe 11 iunie 2023, de…

Autocarele profesorilor sunt opr…

Cum spuneam și ieri,…

VIDEO | Grevă de mari proporții …

Știm cu toții ce au …

Propagandiștii anti-grevă sunt g…

Se face în mass-medi…

Sondajele reale: Partidul S.O.S.…

O dezbatere tot mai …

Antiromânism la IAȘI! Cenaclul F…

Sâmbătă, pe 20 mai 2…

România este în faliment! Ce te …

România este în fali…

«
»
TwitterFacebookPinterest

Marine Le Pen compara UE cu Uniunea Sovietica!

Presedintele gruparii de extrema dreapta Frontul National din Franta, Marine Le Pen, a comparat marti (28 iunie 2016) Uniunea Europeana cu fosta Uniune Sovietica, intr-un articol publicat de The New York Times.

Potrivit liderului Frontului National din Franta, unul dintre politicienii favoriti pentru alegerile prezidentiale din 2017, “soarta Uniunii Europene este din ce in ce mai asemanatoare cu cea a Sovietelor, care au murit in propriile lor contradictii”. Ea a reiterat nevoia unui referendum in Franta, declarand ca i-a trimis o scrisoare presedintelui François Hollande in care i-a solicitat acest lucru.

Marine Le Pen compara UE cu Uniunea Sovietica!

“Cetatenii europeni mai au o singura alternativa: sa continue sa fie incatusati intr-o uniune care tradeaza le interesele nationale si suveranitatea populara, deschide portile tarilor noastre pentru imigratia masiva si aroganta financiara,  sau sa-si recupereze libertatea prin vot”, a scris Marine Le Pen, care a criticat de asemenea si impunerea Euro ca moneda unica.

Din punctul sau de vedere, Marin Le Pen nu considera ca iesirea Marii Britanii din comunitatea europeana va face ca UE sa fie mai democratica. In ceea ce priveste votul britanicilor de la referendum, Le Pen este de parere ca rezultatul acestuia a pus intreaga Europa intr-o mare dilema. Pentru ea, Uniunea Europeana a devenit “o inchisoare pentru oameni”, iar intalnirile separate de “afacerile” UE dintre Franta, Germania, Marea Britanie si Italia, nu cumva sunt un semn ca Uniunea este pe cale sa se destrame?

apiland.ro

Sunt doua optiuni pentru Uniunea Europeana potrivit lui Le Pen:

Uniunea Europeana poate decide ca Marea Britanie sa paraseasca in liniste uniunea, dar risca sa creeze un precedent: succesul politic si economic al unei tari care paraseste comunitatea europeana ar dovedi caracterul nefast al acesteia.

 Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]